Uleiul de masaj – relaxare si hidratare intensă

2017-10-23 09:21:37

Masajul reprezintă cea mai bună variantă prin care îți poți relaxa corpul.  Studiile demonstrează că masajul este un tratament eficient pentru a reduce stresul, durerea și tensiunea musculară.

Un masaj după o zi agitată este o modalitate de relaxare și învigorare la îndemână pentru oricine.

Folosirea uleiurilor de masaj fac ca pielea noastră să fie strălucitoare și pot preveni îmbătrânirea acesteia. Relaxează musculatura, stimulează circulația sanguină și limfatică, și redau tonusul dorit. Mai mult, masajul este un puternic dușman al vergeturilor. Previne apariția acestora sau, dacă te confrunți deja cu această problemă, le estompează.

Prin masaj, pielea devine mai catifelată și strălucitoare, mai parfumată și puternic hidratată.

Uleiul de masaj NALA este realizat artizanal, din peste 99% ingrediente naturale și este potrivit pentru hidratarea și relaxarea întregului corp.

Are o textură ușoară, ajută la eliberarea stresului și relaxează corpul. Nu lasă urme pe haine și ajută la eliberarea stresului.

Conține ulei de sâmburi de struguri, ce asigură o sursă bogată de vitamina E, care catifelează și hidratează pielea.  Acesta are un efect tonic și revigorant asupra pielii, se absoarbe rapid în piele fără a o lăsa grasă.

Datorită proprietăților sale emoliente, uleiul din sâmburi de struguri hidratează pielea în profunzime.

Uleiul de sâmburi de struguri menține pielea elastică și tânără. Antioxidanții din compoziție luptă împotriva radicalilor liberi și protejează pielea de toxine.

Uleiul de masaj NALA se găsește în 3 variante:                             

 

Distribuie:
Postat în News De:
Corina Lazar
Comentarii

You must be logged in to post a comment.

click here to log in