Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ten Uscat - Ulei de canepa

Cannabis Sativa Seed Oil – hidratare intensă a tenului uscat

Noua gamă NALA de produse pe bază de ulei de cânepă, destinată îngrijirii tenului uscat, sensibil și deshidratat, este compusă din adevărate elixiruri regeneratoare, concepute pentru fiecare etapă a unui ritual de îngrijire a pielii uscate, exclusiv pe bază de ingrediente naturale

Cannabis sativa seed oil – s-ar putea să îți sune puțin cam îndrăzneț, dar trebuie să o spunem sus și tare: ai nevoie de acest ingredient în viața ta! Cu atât mai mult atunci când e frig și când pielea ta se usucă mult mai ușor. Este vorba despre uleiul de cânepă, noul ingredient minune pentru pielea uscata și deshidratată: este plin de vitamine, minerale și antioxidanți cu efect antiinflamator și hidratant. Și nu, nu are niciun efect dăunător.

Noua gamă NALA de produse pe bază de ulei de cânepă, destinată îngrijirii tenului uscat, sensibil și deshidratat, este compusă din adevărate elixiruri regeneratoare, concepute pentru fiecare etapă a unui ritual de îngrijire a pielii uscate, exclusiv pe bază de ingrediente naturale. Pentru fiecare dintre posibilele tale întrebări legate de eficacitatea acestui tip de produse, am notat răspunsuri detaliate mai jos.

Să începem cu începutul: ce este pielea uscată?

Ai putea crede că este o întrebare redundantă, dar ești sigură că știi toate detaliile pe care le implică? Este una dintre cele mai întâlnite tipuri de piele, iar ce duce la apariția ei este hidratarea insuficientă a stratului superior al pielii, epiderma – prima linie de apărare a corpului în fața unor elemente posibil dăunătoare, ca apa sau temperaturile exterioare. De notat că, deși pielea feței este cea mai expusă la pericole, pielea uscată poate apărea pe orice zonă a corpului. Urmarea: pielea devine mult mai fragilă, se crapă, ustură, se înroșește și își pierde elasticitatea.

Chiar dacă motivele deshidratării pielii sunt multiple, fiecare dintre ele poate fi ameliorat: 

  • regimul termic: protejează-te de aerul rece și uscat, dar și de razele UVA și UVB, care afectează straturile superioare ale pielii;
  • dieta: consumă semințe de in, alune, pește – alimente bogate în acizi omega-3, sparanghel și avocado – pentru conținutul lor de vitamina E, cartofi dulci – pentru vitamina A și betacaroten, castravete, plin de apă și vitamina C. Desigur, nu uita niciodată de tradiționalii 2 litri de apă zilnic!
  • vârsta și schimbările hormonale: odată cu înaintarea în vârstă, nivelul de uleiuri naturale ale pielii scade, așa că are nevoie de sprijin suplimentar cosmetic. Schimbările hormonale, ca cele de pe parcursul menopauzei, duc la reducerea nivelului de estrogen, însă o dietă sănătoasă, somn suficient și sport, precum și un ritual de îngrijire potrivit, pot echilibra balanța organismului.
  • Geluri de curățare cu ingrediente dure sau apa foarte fierbinte pot face ravagii în hidratarea pielii tale. Poți vedea aici toată gama de produse NALA pentru curățarea și tonifierea tenului tău.

Apropo de ingrediente: ce este uleiul de cânepă?

Așa cum îi spune și numele, Cannabis sativa seed oil este extras din semințele de cânepă, o plantă erbacee anuală extrem de versatilă. Uleiul preia din conținutul ei proprietățile naturale care ajută la calmarea, hidratarea și regenerarea pielii. În cazul în care denumirea lui latină te induce în eroare, trebuie să știi că semințele nu conțin compusul activ THC, cel care dă posibile efecte halucinogene. 

Cum funcționează uleiul de cânepă?

Deși contextul științific este mai larg și amănunțit decât atât, iar cercetătorii studiază în continuare mecanismele chimice ale uleiului de cânepă, ce știm deja cu precizie este că acest ingredient-superstar are puternice proprietăți antiinflamatoare și calmante. Așadar, este de mare ajutor în tratarea unei varietăți de probleme ale pielii, fie că vorbim despre efectele îmbătrânirii pielii, de piele uscată și sensibilă.

Un bonus de reținut dacă vrei să stopezi avansarea ridurilor fine sau să rezolvi diferențele de textură a pielii: uleiul de cânepă acționează ca un emolient care netezește prin hidratare. Ba mai mult, conține și antioxidanți, care combat efectele nocive ale poluării aerului cu care tenul tău intră în contact în fiecare zi.   

Îți povestim mai jos, rând pe rând, despre fiecare dintre componentele uleiului de cânepă.

  • Acizii esențiali grași Omega 6 și Omega 3 – necesari pentru producerea celulelor sănătoase.
  • Nutienți suplimentari: calciu, potasiu, magneziu, fier, vitaminele A, B1, B3, B5, B9, D și E, 10 aminoacizi pentru construcția proteinelor, zinc și lista nu se oprește aici.
  • Acid linoleic: funcționează în sinergie cu pielea și nu încarcă porii.
  • Este un umectant natural: pătrunde în straturile profunde ale pielii, le hidrateaza și întărește rețeaua de celule.

Cum profiți cel mai bine de beneficiile uleiului de cânepă?

Este vorba despre un ingredient care se deschide treptat pentru că este capabil să acționeze în profunzime. Ca urmare, recomandarea este să le lași să acționeze o perioadă îndelungată ca să te poți bucura de toate proprietățile lui hidratante.

Gama NALA pe bază de ulei de cânepă

Gel Purifiant Curățare Ten – ulei de cânepă

Ingrediente cheie: ulei de cânepă – ulei de lămâiță – ulei de mentă

97,97% ingrediente naturale

Realizat artizanal și recomandat tuturor tipurilor de ten, gelul de curățare purifiant NALA calmează,

Gel Purifiant Ten - Ulei de canepa

 curăță în profunzime și

 revigorează pielea. Textura lui lejeră curăță sebumul fără să

 usuce tenul, iar mixul de

 uleiuri esențiale pe care le conține hidratează cu ușurință: uleiul esențial de mentă calmează pielea și

 reduce senzația de mâncărime cauzată de deshidratare, iar uleiul esențial de lămâiță

 reduce inflamațiile, tonifică pielea și purifică țesuturile.

Aplică gelul purifiant de curățare masând o cantitate mică timp de 30 de secunde, prin mișcări circulare pe față și pe gât, apoi clătește.

Masca Facială Intensiv Regenerantă – ulei de cânepă

Ingrediente cheie: ulei de cânepă – alge marine – ulei de sâmburi de struguri – unt de shea – aloe vera – apă de mare – vitamina E

99.9% ingrediente naturale

Soluția perfectă pentru tenul uscat, sensibil: textura ei bogată se absoarbe rapid, iar ingredientele ei aduc un cocktail natural de efecte pozitive. 

Masca Faciala Intens Hidratanta - Ulei de canepa

Uleiul de cânepă hidratează în profunzime. Uleiul de struguri asigură regenerarea celulară a pielii și are proprietăți antiseptice și hidratante, iar untul de shea menține echilibrul hidric al pielii.

Algele marine oferă pigmenți antioxidanți, un protector natural al pielii, detoxifiază și contribuie cu un aport ridicat de vitamine, minerale și nutrienți esențiali, iar apa de mare curăță și purifică. În același timp, Aloe Vera pătrunde în epidermă și tratează pielea uscată și crăpată protejând-o împotriva radicalilor liberi.

O poți folosi de două ori pe săptămână, aplicând-o pe față și pe gât. Las-o să acționeze 10-15 minute, apoi masează pielea cu mișcări circulare. După ce îndepărtezi masca, aplică un tonic facial pentru a închide porii.

Poți vedea aici toată gama de tonice faciale NALA. 

Ulei Facial pentru Ten Uscat – ulei de cânepă

Ingrediente cheie: ulei de cânepă – ulei de jojoba – ulei de migdale – ulei de nucă de cocos – ulei de soia – ulei de floarea soarelui – vitamina E – ulei de mușcată – extract de paciulie – vitamina C

99.9% ingrediente naturale.

Uleiul Facial NALA ajută la refacerea tenului, iar textura non-grasă redă nivelul optim de hidratare a tenului. Este compus dintr-un mix de uleiuri care redau elasticitatea și fermitatea tenului și previn primele semne de îmbătrânire. Ulei Facial - Ulei de canepaUleiul de jojoba formează un scut protector împotriva toxinelor din mediu, iar uleiul de nucă de cocos este un puternic hidratant al pielii.

Uleiul de soia este un antioxidant excelent și protejează pielea împotriva razelor UVB, iar uleiul de floarea soarelui revitalizează pielea obosită. Vitaminele E și C stimulează producția de colagen și protejează pielea de îmbătrânirea prematură.

Se absoarbe repede fără a lăsa tenul uleios și este potrivit și pentru ritualul de masaj facial: trebuie doar să aplici cu pipeta 2 picături de ulei pe tenul curat și să masezi cu mișcări circulare până se absoarbe complet.

Crema Intens Hidratantă – ulei de cânepă

Ingrediente cheie: ulei de cânepă – unt de shea – ulei de avocado – ulei de măsline – pudră de aloe vera – ulei de mușcată – extract de paciulie.

90% ingrediente naturale.

Crema intens hidratantă NALA se potrivește în rutina zilnică a tenului uscat, deshidratat.

Crema Hidratanta Ten Uscat - Ulei de CanepaTextura bogată se absoarbe rapid, iar ingredientele ajută la hidratarea profundă: uleiul de avocado și cel de măsline sunt bogate în vitamina A și D, au proprietăți emoliente și de regenerare și calmează senzația de uscăciune a pielii. Uleiul de mușcată combate ridurile și estompează imperfecțiunile, iar mixul de unturi și uleiuri calmează zonele uscate. 

Poți aplica crema intens hidratantă în fiecare zi, atât în rutina de dimineață cât și cea de seară.

Noua gamă pentru îngrijirea pielii uscate cu ingredientul cheie Cannabis Sativa Seed Oil a fost creată pentru a acoperi, în mod eficient, fiecare pas al rutinei corecte de îngrijire și pentru a oferi din nou hidratarea corectă tenului uscat sau deshidratat.

Poți alege și din pachetele deja gândite pentru ritualul complet al tenului uscat. Vezi aici toată gama dedicată tenului uscat cu Ulei de Cânepă.