Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Exfoliant facial

Exfoliant Facial – secretul unui ten sănătos

Folosirea regulată a unui exfoliant facial ne ajută să avem un ten sănătos, luminos și hidratat corect. Gomajul facial ajută la eliminarea stratului de celule moarte și permite regenerarea tenului. Alege exfoliantul facial potrivit după gradul de abraziune ce se potrivește tenului tău. La NALA găsești o gamă variată de exfoliante faciale potrivite pentru toate nevoile tenului tău.

De ce are nevoie tenul nostru de exfoliere?

Ritualul de îngrijire zilnică a tenului presupune curățare și hidratare. De minim 2 ori pe săptămână este recomandat să exfoliem tenul pentru a îndepărta celulele moarte ce pot duce la exces de sebum, pori blocați sau un ten tern, lipsit de strălucire.

Un pas esenţial în menţinerea sănătăţii pielii, exfolierea te ajută să scapi de celulele moarte de la suprafaţa tenului. Acestea se acumulează treptat şi pot bloca porii, provocând apariţia punctelor negre, comedoanelor şi coşurilor.

Exfolierea reprezintă îndepărtarea celulelor moarte ce are ca rezultat o piele fină și cu aspect tânăr, care radiază și este corect hidratată. Exfolierea stimulează, de asemenea, regenerarea naturală a tenului.

Exfolierea faciala regulată duce la un ten care absoarbe mai ușor produsele de hidratare

Chiar dacă ai o rutină de îngrijire riguroasă, care include creme, uleiuri și serumuri de hidratare, dacă tenul tău nu este exfoliat regulat, absorbția cremelor se va face cu dificultate.

Prin exfolierea regulată elimini acest strat, încurajezi regenerarea celulelor și permiti produselor de hidratare să pătrundă mai adânc în piele.

Cât de des ar trebui să îți exfoliezi tenul

În fiecare zi, o persoană elimină aproximativ 50 de milioane de celule, iar dacă acestea rămân pe piele, tenul poate căpăta un aspect tern. Astfel, dacă ai un ten mixt sau gras, este indicat să îl exfoliezi de trei ori pe săptămână, iar dacă tenul tău este uscat sau sensibil, de două ori pe săptămână este suficient.

Este important să nu folesești în exces exfoliantul facial, deoarece poți irita tenul. Exfoliantele faciale NALA sunt delicate și hidratante și folosesc ingrediente naturale pentru o exfoliere eficientă.

Ingrediente naturale potrivite pentru exfoliere facială

Tenul este mult mai sensibil decât pielea corpului tău. De aceea este foarte important să folosești un produs de exfoliere adecvat tipului tău de ten. Vom include și zona gâtului și a pieptului, atunci când realizăm gomajul.

Astfel, ingrediente folosite în formulele produselor NALA pentru exfoliere facială sunt: pudra de sâmburi de caise, semințele de kiwi, semințe de căpșuni, mălai, pudra de scorțișoară, cafea , pudră de cacao în combinație cu uleiuri și extracte din plante pentru a obține gradul de abraziune potrivit tipului de ten pentru care au fost dezvoltate formulele.

Ingrediente cheie pe care le regăsești în formulele NALA: unt de cacao, ulei de măsline, ulei de mușcată, infuzie ceai verde, ulei sâmburi de struguri, ulei de lavandă, ulei de floarea soarelui, Vitamina E, unt de mango.

Cum să efectuezi corect rutina de exfoliere facială – pași recomandați –

1. Curăță tenul cu o spumă de curățare sau un gel de curățare. Vezi aici toate soluțiile de curățare a tenului de la NALA.

2. Aplică pe tenul curat și umed o cantitate de exfoliant facial potrivit tipului tău de ten. Masează timp de 30 secunde cu mișcări circulare pe toată fața, gât și decolteu, evitând zona sensibilă a ochilor. Îndepărtează și usucă tenul. Procedura de exfoliere facial deschide porii și elimină impuritățile.

3. Aplică o mască facială potrivită tipului tău de ten pentru a maximiza procedura de exfoliere facială. Alege-ți masca facială potrivită aici.

4. Închide porii pentru a-I sigila și a preveni inflamarea tenului cu un tonic facial potrivit tipului tău de ten. Vezi aici toată gama de tonice faciale NALA.

5. Aplică un ser facial și un ser de ochi. Vezi aici gama NALA.

6. Hidratează tenul cu o cremă potrivită tipului tău de ten. Vezi aici toată gama de creme hidratante. 

7. Urmează rutina ta obișnuită de machiaj sau lasă tenul tău să respire. 

Gama de Exfoliante Faciale NALA

Toate exfoliantele faciale NALA sunt realizate artizanal și au peste 90% ingrediente naturale. Alege exfoliantul care se potrivește cel mai bine tipului tău de ten.

Exfoliant Facial Hidratant

Ingrediente cheie: pudră sâmburi de caise, unt de cacao.

Un exfoliant hidratant recomandat pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul uscat sau normal. Exfoliază delicat, îndepărtează celulele moarte, lăsând tenul curat, suplu şi strălucitor.

Conţine pudră de sâmburi de caise, un exfoliant natural blând şi delicat, potrivit pentru tratamentele faciale. Acesta ajută la prevenirea ridurilor, hidratează intens pielea uscată şi este absorbit rapid în piele, fără a lăsa o peliculă grasă la suprafaţa pielii.

Untul de cacao este nutritiv şi menţine nivelul de hidratare al pielii, combate efectele negative ale soarelui și ale vântului asupra pielii.

Îndepărtează straturile uscate şi îmbătrânite ale pielii şi stimulează circulaţia sângelui. Lasă tenul neted şi hidratat datorită conţinutului de acizi graşi şi vitamine.

Exfoliant Facial – Exfoliere Delicată

Ingrediente cheie: semințe kiwi -ulei măsline – ulei mușcată – infuzie ceai verde – ulei sâmburi de struguri – ulei de lavandă – ulei de floarea soarelui – Vitamina E

Recomandat pentru ten mixt sau sensibil.

Are o textură cremoasă ce conține sâmburi de kiwi care exfoliază blând pielea moartă și ajută tenul să fie curat, catifelat și elastic.

Mixul de uleiuri hidratează și calmează tenul în profunzime, îi redau strălucirea și îl protejează.

Exfoliant Facial – Exfoliere Blândă

Ingrediente cheie: semințe căpșuni – unt mango – ulei sâmburi de struguri – ulei floarea soarelui – Vitamina E

Recomandat pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul sensibil sau uscat.

Conține sâmburi de căpșuni care îndepărtează delicat pielea moartă, îmbunătățesc textura tenului și îl lasă curat și strălucitor.

Untul de mango și uleiul de sâmburi de struguri oferă o hidratare rapidă și revitalizează tenul, îi redau elasticitatea și îl lasă luminos și catifelat.

Exfoliant facial – Exfoliere Medie

Ingrediente cheie: mălai – pudră scorțișoară

Recomandat tenurilor normale și grase, stimulează, curăță în profunzime și catifelează tenul.

Mălaiul este un exfoliant natural ce îndepărtează celulele moarte și lasă tenul luminos și moale. Combinat cu scorțișoara pudră ce are proprietăți anti inflamatorii, nu încarcă porii și are un efect stimulator asupra tenului.

Pune o cantitate mică în mână, adaugă câteva picături de apă și mixează într-o pasta, apoi aplică pe ten cu mișcări circulare.

Exfoliant Facial – Exfoliere Profundă

Ingrediente cheie: cafea, ulei de nuci de macadamia, pudră de cacao

Recomandat pentru tenul normal, mixt sau gras.

Conține cafea, ulei de nuci de macadamia și pudră de cacao ce lucrează împreună la eliminarea celulelor moarte, lăsând tenul suplu, luminos și curat.

Cafeaua este bogată în antioxidanți, cafeina stimulează și îmbunătățește circulația rezultând un ten radiant și strălucitor.

Uleiul de nuci de macadamia hidratează fără a încărca porii și are proprietăți de regenerare și hidratare.

Pudra de cacao este bogată în vitamine și minerale, redă elasticitatea tenului și îl calmează.

Exfolierea facială trebuie să facă parte din rutina ta de îngrijire a tenului.