Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Masca Faciala

Masca facială – un must have pentru un ten sănătos

Masca facială este foarte importantă în ritualul de frumusețe și îngrijire a tenului, mai ales atunci când ingredientele sunt 100% naturale și organice. Folosirea unei măști potrivite pentru tipul tău de ten, îți va asigura un ten curat, hidratat și luminos. Înainte de a aplica gomajul, este recomandată curățarea tenului, fie cu o apă micelară, fie cu un exfoliant facial.

Cine poate folosi masca de față?

Oricine! Masca facială potrivită te poate ajuta să hidratezi tenul, să îndepărtezi excesul de sebum și să îmbunătățești aspectul porilor sau să prevină primele semne ale îmbătrânirii. Reprezintă, de asemenea, o modalitate excelentă de a te ajuta să elimini impurităţile de la nivelul epidermei.

Este recomandat să folosim măști faciale de trei ori pe saptămână în funcție de tipul tenului și de nevoile acestuia.

Măștile faciale nu oferă doar rezultate care ajută la îmbunătățirea vizibilă a tenului, ci au și efect terapeutic. Te vei simți relaxată, și pe lângă faptul că vei fi răsfățată, tenul tău va străluci, va fi catifelat și va avea nivelul optim de hidratare.

Masca facială te poate ajuta să-ți cureți și să hidratezi tenul în profunzime. Nu este suficient să-ți demachiezi tenul, este foarte important să-i oferi îngrijirea de care are nevoie.

Cum aplicăm corect masca facială?

1. Curăță tenul cu o spumă de curățare sau un gel de curățare. Vezi aici toate soluțiile de curățare a tenului de la NALA.

2. Aplică pe tenul curat și umed o cantitate de exfoliant facial potrivit tipului tău de ten. Masează timp de 30 secunde cu mișcări circulare pe toată fața, gât și decolteu, evitând zona sensibilă a ochilor. Îndepărtează și usucă tenul. Procedura de exfoliere facial deschide porii și elimină impuritățile.

3. Aplică o mască facială potrivită tipului tău de ten pentru a maximiza procedura de exfoliere facială. Lasă-o să acționeze cât este recomandat și verifică dacă masca este potrivită pentru tine pe o porțiune mică a tenului înainte de a o aplica pe ten.  Alege-ți masca facială potrivită aici.

4. Închide porii pentru a-i sigila și a preveni inflamarea tenului cu un tonic facial potrivit tipului tău de ten. Vezi aici toată gama de tonice faciale NALA.

5. Aplică un ser facial și un ser de ochi. Vezi aici gama NALA.

6. Hidratează tenul cu o cremă potrivită tipului tău de ten. Vezi aici toată gama de creme hidratante. 

7. Urmează rutina ta obișnuită de machiaj sau lasă tenul tău să respire.

Măștile faciale realizate artizanal cu 100% ingrediente naturale organice NALA

La NALA vei găsi măști faciale cu 100% ingrediente naturale organice, realizate artizanal de către experții noștri.  Măștile NALA sunt ideale pentru a reda tenului tău strălucirea, pentru a ține sub control sebumul sau pentru a hidrata.

Masca facială anti acneică NALA este realizată artizanal și este recomandată tenului mixt, gras, cu tendințe acneice.

Ingrediente cheie: ulei arbore de ceai, argilă verde, ulei migdale, unt de shea, ulei de cocos, suc de aloe vera, argilă marocană, ulei sâmburi de struguri.

Îndepărtează impurităţile, reglează producţia de sebum, reduce acneea şi reface nivelul de hidratare al tenului, lăsând-ul curat şi radiant.

Uleiul de arbore de ceai este recunoscut pentru proprietăţile sale antibacteriene și anti-acneice.

Argila verde este recomandată tenului gras pentru echilibrarea excesului de sebum.

Uleiul de cocos combate îmbătrânirea prematură a pielii, este emolient și hidratant.

Uleiul de sâmburi de struguri este bogat în acizi grași, are o acțiune antioxidantă, este o sursă naturală de vitaminele C, D și E. Aceste vitamine hrănesc pielea și o protejează de toxine și de îmbătrânirea prematură.

Uleiul de migdale catifelează, păstrează strălucirea tenului și îl hidratează în profunzime.

Untul de Shea se potrivește tuturor tipurilor de ten, protejează pielea atât de temperaturile joase, cât şi de razele soarelui și are efect tonic.

Aloe vera hidratează pielea fără să lase un strat gras, deoarece se absoarbe foarte repede în epidermă, este recomandată pentru orice tip de ten, combate acneea și conține numeroși antioxidanți, printre care betacaroten, vitamina C și E care refac fermitatea pielii și o mențin hidratată.

Masca facială nutritivă cu palmarosa și salvie NALA este realizată artizanal și este recomandată tuturor tipurilor de ten. Îmbunătățește vizibil textura și elasticitatea tenului și reduce ridurile fine.

Conține ulei de cocos, unt de shea, ulei de sâmburi de struguri, ulei de migdale dulci, extract de aloe vera, ce lasă tenul hidratat, nutritiv si ferm.

Untul de Shea este potrivit tuturor tipurilor de ten, protejează pielea atât de temperaturile joase, cât şi de razele soarelui și are efect tonic.

Aloe vera conține vitamine precum vitamina C și E care refac fermitatea pielii și o mențin hidratată.

Masca facială anti îmbătrânire cu paciulie și argilă NALA  este realizată artizanal și este recomandată tuturor tipurilor de ten, în special cel matur.

Conține ulei de cocos, unt de shea, ulei de sâmburi de struguri și de migdale dulci, extract de aloe vera, argilă verde, roșie și albă cu proprietăți hidratante, nutritive, antirid și anti imbătrânire.

Mască Facială Fermizantă – Ulei Morcov & Ulei Lămâie 

Masca facială fermizantă Nala este realizată artizanal, recomandată tuturor tipurilor de ten, în special cel matur și este ideală după exunerea la soare.

Este o mască fermizantă, energizantă, cu efect detoxifiant. Estompează petele și lasă tenul hidratat, strălucitor, ferm și suplu. Conține ulei de semințe de morcov, ulei esențial de coajă de lămâie, ulei de cocos, unt de shea, ulei de migdale dulci, argilă verde, ulei de sâmburi de struguri.

Uleiul din semințe de morcov și uleiul de coajă de lămâie au proprietăți antioxidante, tonice, antiseptice si detoxifiante. Antioxidanții protejează de efectul radicalilor liberi, prevenind apariția ridurilor, sporesc elasticitatea tenului și refac nivelul de hidratare al acestuia.

Untul de shea redă elasticitatea tenului, minimizează ridurile și calmează pielea după expunerea la soare.

Uleiul de migdale dulci catifelează și păstrează strălucirea pielii, hidratează tenul în profunzime, calmează iritațiile și inflamațiile de la nivelul pielii, întârzie procesul de îmbâtrânire, ameliorează cearcănele, hrănește pielea, făcând-o netedă și moale, calmează pielea uscată.

Argila verde curăță tenul, fiind un purifiant blând și în același timp un exfoliant fin. Absoarbe impuritățile și excesul de sebum, remineralizează tenul și îl hidratează în profunzime.

Mască Facială Ten Uscat Intensiv Regenerantă – Ulei Cânepă – Alge Marine – Aloe Vera
Ingrediente cheie: ulei cânepă – alge marine – ulei sâmburi de struguri – unt shea – aloe vera – apă de mare – vitamina E

Masca facială intensiv regenerantă NALA este recomandată pentru ten uscat, sensibil.

Are o textură bogată care se absoarbe rapid și hidratează în profunzime.

Uleiul de cânepă are proprietăți ultra hidratante și regenerante.

Mască Facială Exfoliantă & Matifiantă – Ulei Mentă – Clorofilă – Pudră Sâmburi De Măsline
ngrediente cheie: ulei mentă – clorofilă – pudră sâmburi de măsline – ulei gălbenele – ulei soia – unt shea – ulei sâmburi de struguri – vitamina E

Masca facială exfoliantă și matifiantă NALA este potrivită pentru ten gras.

Conține pudră de sâmburi de măsline și clorofilă care exfoliază și curăță în profunzime porii și absorb excesul de sebum.
Mixul de uleiuri va lăsa pielea curată, revigorată și echilibrată.

Mască Facială Matifiantă – Argilă Verde & Lavandă

Masca facială matifiantă Nala cu lavandă și argilă verde este realizată artizanal, recomandata tenului gras, cu tendințe de îngrășare.

Are proprietăți matifante, nutritive, curăță în profunzime, reduce porii și calmează iritațiile. Conține ulei de lavandă, argilă verde, ulei de migdale dulci, suc de aloe vera, ulei de cocos, unt de shea și ulei din sâmburi de struguri.

Masca pe bază de argilă verde este una dintre cele mai eficiente terapii locale pentru tratarea acneei. Argila verde este recomandată tenului gras pentru echilibrarea excesului de sebum. Argila verde curăță tenul, fiind un purifiant blând și în același timp un exfoliant fin. Absoarbe impuritățile și excesul de sebum, remineralizează tenul și îl hidratează în profunzime.

Uleiul de lavandă este cicatrizant, ajută la refacerea tenului afectat de acnee. Regenerează tenul și îl calmează.

Uleiul de cocos hidratează pielea și o lasă catifelată. Antioxidanții săi naturali îl recomandă pentru prevenirea apariției ridurilor, menținerea elasticității pielii sau vindecarea iritațiilor.

Uleiul de migdale dulci catifelează și păstrează strălucirea pielii, hidratează tenul în profunzime, calmează iritațiile și inflamațiile de la nivelul pielii, întârzie procesul de îmbâtrânire, ameliorează cearcănele, hrănește pielea, făcând-o netedă și moale, calmează pielea uscată.

Untul de shea redă elasticitatea tenului, minimizează ridurile și calmează pielea după expunerea la soare.

Mască Facială Hidratantă – Argilă Roșie & Lămâie Verde
asca facială hidratantă Nala este realizată artizanal, recomandată pentru tenul uscat și sensibil.

O mască puternic regenerantă și hidratantă, conține nutrienți esențiali pentru piele – argilă, vitamine, minerale, enzime și uleiuri esențiale, cum sunt: ulei esențial de lămâie verde, argilă roșie, ulei de cocos, unt de shea, ulei de sâmburi de struguri, ulei de migdale dulci și suc de aloe vera.

Argila roșie reduce roșeata și are rol de curățare, îndepărtează impuritățile și sebumul și remineralizează tenul.

Uleiul de lămâie verde este antiseptic și bactericid, deschide porii, ajută la curățarea și purificarea tenului, are efect anti-îmbătrânire, antioxidant și tonifiant.

Uleiul de cocos hidratează pielea și o lasă catifelată. Antioxidanții săi naturali îl recomandă pentru prevenirea apariției ridurilor, menținerea elasticității pielii sau vindecarea iritațiilor.

Mască Facială Hidratantă – Ciocolată

Masca facială cu ciocolată Nala este realizată artizanal și este recomandată pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul uscat.

Hidratează intens și catifelează pielea, lăsând-o fermă și radiantă.

Untul de shea conferă pielii acizii grași și nutrienții necesari producției de colagen.

Untul de cacao acționează ca o barieră la nivelul tenului pentru a-l menține catifelat și a preveni deshidratarea.

Încearcă și tu gama de măști faciale organice handmade NALA.