Ritual de îngrijire – măști faciale

Măștile de față sunt foarte importante în ritualul de frumusețe și îngrijire a tenului, mai ales atunci când ingredientele sunt 100% naturale și organice. Folosirea unei măști potrivite pentru tipul tău de ten, îți va asigura un ten curat, hidratat și luminos. Înainte de a aplica gomajul, este recomandată curățarea tenului, fie cu o apă micelară, fie cu un exfoliant facial.

Cine poate folosi masca de față?

Oricine! Masca facială potrivită te poate ajuta să hidratezi tenul, să îndepărtezi excesul de sebum și să îmbunătățești aspectul porilor sau să prevină primele semne ale îmbătrânirii. Reprezintă, de asemenea, o modalitate excelentă de a te ajuta să elimini impurităţile de la nivelul epidermei.

Este recomandat sa efectuăm un gomaj de maxim 2 ori pe saptămână.

Măștile faciale nu oferă doar rezultate care ajută la îmbunătățirea vizibilă a tenului, ci au și efect terapeutic. Te vei simți relaxată, și pe lângă faptul că vei fi răsfățată, tenul tău va străluci.

Masca facială te poate ajuta să-ți cureți și să hidratezi tenul în profunzime. Nu este suficient să-ți demachiezi tenul, este foarte important să-i oferi îngrijirea de care are nevoie.

 

 Măștile faciale realizate artizanal cu peste 85% ingrediente naturale organice NALA

 La NALA vei găsi măști faciale cu peste 85% ingrediente naturale organice, realizate artizanal de către experții noștri.  Fie că sunt in varianta pudră, sau emulsie, măștile NALA sunt ideale pentru a reda tenului tău strălucirea.

Măștile pudră conțin diverse tipuri de argile și uleiuri esențiale potrivite pentru tratarea diverselor afecțiuni ale tenului tău. Toate măștile cu argilă pudră NALA sunt realizate artizanal și conțin peste 85% ingrediente naturale organice, cum ar fi: argila marocană, argila verde, argila albă.

Prepararea măștii cu argilă pudră este facilă, conținutul se amestecă cu apă caldă în proporție de 1:3 până se formează o pastă, după care se aplică pe față și pe gât și se lasă 10-15 minute, apoi se îndepărtează cu apă caldă.

Masca facială detoxifiantă cu argilă marocană NALA este realizată artizanal și este recomandată tuturor tipurilor de ten.

Este o mască energizantă, cu efect detoxifiant, ce hidratează și revitalizează pielea uscată. Conține argilă rosie marocană și argilă verde ce hidratează și revitalizează pielea uscată.

Argila roşie marocană este recomandată pentru calmarea pielii iritate şi inflamate. Argila verde controlează producția de sebum și este potrivită pentru calmarea tenului gras.

Masca facială vitamizantă cu argilă albă NALA este realizată artizanal și este recomandată tuturor tipurilor de ten, în special cel uscat.

Este bogată în nutrienți esențiali pentru piele: argilă, vitamine, minerale și uleiuri esențiale ce hidratează și hrănesc pielea.

Argila albă este recomandată tenului obosit, uscat, sensibil şi lipsit de vitalitate.

Masca facială purifiantă cu argilă verde NALA  este realizată artizanal și este recomandată tuturor tipurilor de ten, în special cel gras.

Are proprietăți nutritive, curăță în profunzime, reduce porii și calmează iritațiile. Argila verde este recomandată tenului gras pentru echilibrarea excesului de sebum.

Măștile emulsie conțin ulei organic de cocos, unt de shea, ulei de migdale, extract de aloe vera, uleiuri esențiale și argile.

Masca facială nutritivă cu palmarosa și salvie NALA este realizată artizanal și este recomandată tuturor tipurilor de ten. Îmbunătățește vizibil textura și elasticitatea tenului și reduce ridurile fine.

Conține ulei de cocos, unt de shea, ulei de sâmburi de struguri, ulei de migdale dulci, extract de aloe vera, ce lasă tenul hidratat, nutritiv si ferm.

Untul de Shea este potrivit tuturor tipurilor de ten, protejează pielea atât de temperaturile joase, cât şi de razele soarelui și are efect tonic.

Aloe vera conține vitamine precum vitamina C și E care refac fermitatea pielii și o mențin hidratată.

Masca facială anti îmbătrânire cu paciulie și argilă NALA  este realizată artizanal și este recomandată tuturor tipurilor de ten, în special cel matur.

Conține ulei de cocos, unt de shea, ulei de sâmburi de struguri și de migdale dulci, extract de aloe vera, argilă verde, roșie și albă cu proprietăți hidratante, nutritive, antirid și anti imbătrânire.

Masca facială anti acneică NALA este realizată artizanal și este recomandată tenului mixt, gras, cu tendințe acneice.

Conține uleiuri precum cel de cocos, sâmburi de struguri, migdale dulci, extract de aloe, ulei de arbore de ceai, dar și unt de shea, ce refac nivelul de hidratare al tenului.

Uleiul de sâmburi de struguri este bogat în acizi grași, are o acțiune antioxidantă, este o sursă naturală de vitamine C, D și E ce hrănesc pielea și o protejează de toxine.

Extractul de aloe vera hidratează pielea fără să lase un strat gras, deoarece se absoarbe foarte repede în epidermă, este recomandată pentru orice tip de ten, combate acneea și conține numeroși antioxidanți, printre care betacaroten, vitamina C și E care refac fermitatea pielii și o mențin hidratată.

Încearcă și tu gama de măști faciale organice handmade NALA.