Set CADOU Hidratare și Răsfăț - Rodie

ITEM:
1662rodie
Rating:
99 % of 100
În stoc
Special Price 129,90 RON Pret normal 161,90 RON

CADOUL PERFECT pentru cei dragi.  Dăruiește o experiență autentică de înfrumusețare și răsfăț cu delicioasele Kituri de Spa Acasă! Feerie într-o cutie elegantă - o declarație de dragoste față de natură pentru o piele hidratată, catifelată și mai ales, nespus de aromată!

Setul CADOU conține:

• Gel Duș - Rodie 200 ml

Duș reconfortant și hidratant! Gelul de duş Nala calmează pielea şi este potrivit tuturor tipurilor de piele, curăţă delicat, hidratează şi lasă un miros plăcut pe piele.

• Unt Corp Hidratant - Rodie 125 g

Un mix puternic hidratant pentru o piele plăcută la atingere și sănătoasă. Untul de corp NALA este un mix de unt de shea, cacao, ulei de avocado și ulei de sâmburi de struguri, potrivit pentru pielea uscată, ideal pentru utilizare zilnică.

• Exfoliant Sare - Rodie 200 g

Exfoliantul cu sare Nala este realizat artizanal, exfoliază celulele moarte şi regenerează pielea, lăsând-o catifelată şi strălucitoare.

• Sare Baie Efervescentă - Rodie 125 g

Combinația perfectă pentru un plus de hidratare, răsfăț și aromaterapie! Sarea de baie hidratantă NALA revitalizează pielea și conține un procent ridicat de unturi și uleiuri esențiale.

• Balsam Buze - Rodie 8g

Mix de ulei de avocado, unt de shea și unt de cacao pentru o hidratare intensă a buzelor.

• Deodorat Cremă - Rodie 55 g

Oferă protecție eficientă de durată împotriva transpirației și mirosurilor fără a irita pielea subrațului.

• Cutie cadou roșie și fundă

 

Completează Kitul Spa cu:

Serbet de corp Textură de gel, puternic hidratantă și revigorantă, cu extract de aloe vera şi ulei de avocado, se absoarbe imediat fără a lăsa urme grase. Hidratează, catifelează şi protejează pielea.

Spumă de baie Concepută pentru băi lungi și bogate în spumă, curăță delicat pielea oferindu-i un miros rafinat.

Lapte pudră baie Baia cu lapte catifelează şi calmează pielea, lăsând-o netedă, fină şi elastică. Acidul lactic îndepărtează celulele moarte şi hidratează pielea.

Sare de baie  Sarea de baie Nala  este realizată artizanal, parfumează pielea şi este bogată în micro şi macro elemente cu sare de mare.

-20%
Recenzii
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Set CADOU Hidratare și Răsfăț - Rodie
Rating-ul dumneavoastra: