Set CADOU Păr Perfect - Volum și Strălucire

ITEM:
1649
Rating:
98 % of 100
În stoc
Special Price 89,90 RON Pret normal 109,90 RON

Un set CADOU destinat unui păr perfect cu mult volum și strălucitor. Produsele din această gamă sunt dedicate persoanelor cu părul fin, tern sau cu scalp gras. Trio NALA va repara părul și îi vor conferi un volum de invidiat.

Setul CADOU conține:

- Șampon Volum & Strălucire - Sare de la Marea Moartă, Spirulină, Flori de portocal 200ml

Șamponul volum și strălucire NALA îți menține părul sănătos și îi conferă volum și strălucire. Particulele de sare de la Marea Moartă conțin minerale care dau volum părului și nutrienți ce îți fac părul strălucitor, îl curăță de impurități, îmbunătățește circulația și stimulează creșterea acestuia.

- Balsam păr Volum și Strălucire - Jojoba, Spirulină, Flori de Portocal 200ml

Balsamul de păr volum și strălucire NALA este recomandat pentru părul fragil, fin, lipsit de volum. Uleiul de jojoba este bogat în vitamine și minerale care hidratează părul și îi oferă protecție împotriva deshidratării și ruperii, întărește firul de păr și stimulează creșterea acestuia. Extractul de Spirulină adaugă proteine și vitamine, are proprietăți nutritive, conferă volum și strălucire părului prin îndesirea firului de păr.

- Mască păr Volum & Strălucire -Spirulină și Ulei de Argan 200ml

Masca de păr NALA cu ulei de argan și spirulină hidratează în profunzime, redă strălucirea părului și stimulează creșterea acestuia.

Cutie cadou roșie și fundă

Nou
-18%
Șamponul volum și strălucire NALA îți menține părul sănătos și îi conferă volum și strălucire. Particulele de sare de la Marea Moartă conțin minerale care dau volum părului și nutrienți ce îți fac părul strălucitor, îl curăță de impurități, îmbunătățește circulația și stimulează creșterea acestuia. Spirulina adaugă proteine și vitamine, are proprietăți nutritive, conferă volum și strălucire părului prin îndesirea firului de păr. Apa de flori de portocal întărește firul de păr și îl face strălucitor. Conține 92.5% ingrediente naturale.
Masca de păr NALA cu ulei de argan și spirulină hidratează în profunzime, redă strălucirea părului și stimulează creșterea acestuia. Uleiul de argan repară, hidratează, hrănește, oferă strălucire, întărește firul de păr și îl face catifelat și mătăsos. Spirulina este o algă bogată în proteine și antioxidanți care stimulează creșterea părului și îi dă strălucire. Conține 95.1% ingrediente naturale.
Serul de păr Nala este realizat artizanal, recomandat pentru toate tipurile de păr. Uleiul de argan îmbunătățește elasticitatea părului, previne căderea părului și stimulează creșterea acestuia, îi redă suplețea de care are nevoie. Este absorbit rapid, lasă părul strălucitor şi moale, conferă protecție termală, disciplinează părul şi îl hidratează.
Recenzii
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Set CADOU Păr Perfect - Volum și Strălucire
Rating-ul dumneavoastra: