Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

A face cadouri este o artă, dar cu puțin ajutor și inspirație oricine poate face un cadou potrivit. Indiferent de ocazie, un cadou aduce zambetul pe fața celui ce îl primește. Noi îți recomandăm să faci cadouri cosmetice naturale. Vei surprinde și vei arăta că îți pasă de cel cărui vei oferi cadoul. Poți alege produse de relaxare, de îngrijire a corpului, a părului sau a tenului.

Fie că ești în căutare de cadouri pentru o zi de naștere, cadou pentru mama ta, cadouri pentru Crăciun, cadouri pentru el, cadouri pentru ea, cadouri de 8 Martie, cadouri cu ocazia zilei de nume sau pur și simplu cauți idei de cadouri, mai jos vei găsi recomandări de cadouri care, împachetate frumos, vor surprinde și vor dărui fericire:

Sare de baie efervescentă

Pentru o baie relaxantă și hidratantă cu un miros divin, poți alege sarea de baie efervescentă Nala. Uleiurile esențiale din compoziția bilelor efervescente ajută la eliberarea stresului și vor transforma baia într-un spa!

Pielea va mirosi frumos, va fi catifelată, plăcută la atingere și hidratată.

Sare de baie hidratantă

Combinația perfectă pentru un plus de hidratare, răsfăț și aromaterapie! Sarea de baie hidratantă revitalizează pielea și conține un procent ridicat de unturi și uleiuri esențiale. Uleiul de migdale catifelează, redă strălucire pielii și hidratează în profunzime. Untul de cacao protejează pielea împotriva factorilor dăunători ai mediului. Untul de shea hidratează, regenerează și protejează pielea și are efect tonic. Decorată cu petale de flori, bucățele de fructe și semințe, conține uleiuri esențiale care fac baia relaxantă și plăcută lăsând în același timp pielea mătăsoasă și hidratantă.

Vezi aici gama de ulei de duș Nala

Ulei de duș

O textură unică care lasă pielea catifelată și are proprietăţi intense de hidratare şi nutritive. Uleiul de argan şi avocado sunt bogate în antioxidanţi care hidratează pielea în profunzime. Uleiul de ricin este bogat în nutrienţi şi pătrunde rapid în piele. Uleiul de migdale este bogat în vitaminele E, A şi B, menţine pielea sănătoasă şi ajută la îndepărtarea impurităţilor şi a ţesuturilor moarte. Cătina conţine nutrienţi care susţin refacerea celulară, pielea devenind catifelată.

Un răsfăț pentru piele cu un plus de hidratare!

Vezi gama de ulei de masaj Nala

Ulei de masaj

Masajul relaxează musculatura și o tonifică. Uleiul de masaj Nala conține ulei de sâmburi de struguri, ce asigură o sursă bogată de vitamina E, care catifelează și hidratează pielea. Acesta are un efect tonic și revigorant asupra pielii, se absoarbe rapid, fără a lăsa urme grase. Are o textură ușoară, ajută la eliberarea stresului și relaxează corpul.

Lapte de baie

Laptele pudră de baie conţine vitamine, minerale şi proteine, are un miros delicios şi îţi face pielea mătăsoasă. Baia cu lapte catifelează şi calmează pielea, lăsând-o netedă, fină şi elastică. Acidul lactic îndepărtează celulele moarte şi hidratează pielea.

Spumă de baie

O baie cu multă spumă este întotdeauna un motiv de relaxare și bucurie, dar și aromaterapie. Spuma de baie parfumează pielea, face baia plăcută şi îţi creează un sentiment de confort.

Vezi gama de exfoliante de corp Nala

Exfoliant de corp cu sare

Pielea noastră are nevoie de exfoliere de cel puțin două ori pe săptămână. Exfoliantul cu sare exfoliază celulele moarte şi regenerează pielea, lăsând-o catifelată şi strălucitoare. Îmbogăţit cu ulei de avocado şi ulei de floarea soarelui, hidratează, vitaminizează şi calmează pielea.

Un tratament revigorant și hidratant!

Exfoliant de corp cu zahăr

Exfoliantul cu zahăr este recomandat pentru o exfoliere delicată, hidratează şi catifelează pielea. Folosit de două ori pe săptămână, îndepărtează celulele moarte, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui și stimulează reînnoirea celulelor. Untul de shea hidratează, regenerează, protejează pielea și are efect tonic.

Uleiul de sâmburi de struguri, bogat în antioxidanţi şi untul de shea, redă elasticitatea pielii şi ajută la menţinerea tonusului acesteia.

Șerbet de corp

O cremă lejeră, cu textură de gel, puternic hidratantă și revigorantă, cu multivitamine. Conţine extract de aloe vera şi ulei de avocado, bogat în antioxidanţi, care susţin echilibrul hidrolipidic natural.

Aloe vera hidratează pielea fără a o încărca, deoarece se absoarbe repede în epidermă, conține numeroși antioxidanți, printre care betacaroten, vitamina C și E care refac fermitatea pielii. Uleiul de avocado are proprietăţi hidratante, emoliente, cicatrizante, antibacteriene și stimulează producţia de colagen. Hidratează, catifelează şi protejează pielea de îmbătrânirea prematură. O piele netedă, elastică şi fermă!

Unt de corp

O piele hidratată este o piele sănătoasă. Untul de corp este un mix de unt de shea, cacao, ulei de avocado și ulei de sâmburi de struguri, potrivit pentru pielea uscată, ideal pentru utilizare zilnică.

Untul de cacao hidratează în profunzime. Untul de shea regenerează, protejează și are efect tonic. Uleiul de sâmburi de struguri lasă pielea catifelată şi netedă, are un efect revigorant asupra pielii, se absoarbe rapid în piele fără a o lăsa grasă.

Un mix puternic hidratant pentru o piele plăcută la atingere și sănătoasă.

Exfoliant de mâini 

Mâinile noastre sunt expuse zilnic factorilor de mediu și au nevoie de o îngrijire specială.

Un exfoliant de mâini folosit o dată pe săptămână, asigură eliminarea celulelor moarte și o piele radiantă. Exfoliantul de mâini este extrem de fin, cu zahăr din trestie şi uleiuri esenţiale, ce lasă mâinile fine după aplicare.

Vezi masca de păr Nala cu nucă de cocos

Mască de păr

Masca de păr îmbunătățește sănătatea scalpului, susține creșterea părului, conferă volum și strălucire.

Uleiul de avocado hidratează puternic părul. Conține o cantitate mare de nutrienți: proteine, vitamina A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic și amino-acizi, fiecare dintre aceștia cu un rol esențial în creșterea și hrănirea firului de păr.

Tonic facial

Tonicul facial conține apă florală ce împrospătează tenul instant şi îi redă strălucirea, eliminând urmele de machiaj şi impurităţile, lăsând pielea curată, suplă şi hidratată.

Are rol de a închide porii. Revigorează perfect tenul în zilele de vară.

Balsam de buze

Balsamul de buze conține ulei de avocado, ulei de shea și unt de cacao. Untul de Shea protejează buzele atât de temperaturile joase, cât şi de razele soarelui și are efect tonic.

Uleiul de avocado are proprietăţi hidratante, emoliente, cicatrizante și antibacteriene. Untul de cacao hidratează intens pielea, combate efectele negative ale soarelui și ale vântului. Buze hidratate, sănătoase și frumoase!

Măști de față organice

Maștile faciale Nala sunt 100% naturale și sunt potrivite pentru diverse tipuri de ten sau afecțiuni. Poți alege pentru tenul gras, uscat sau matur.

Vezi aici maștile faciale oraganice Nala

Mască facială cu ciocolată – potrivită tuturor tipurilor de ten, hidratează intens și catifelează pielea, lăsând-o fermă și radiantă.

Mască facială anti îmbătrânire – potrivită pentru tenul matur, are proprietăţi hidratante, nutritive, antirid, anti îmbătrânire și este ideală după expunerea la soare.

Mască facială anti acneică – potivită pentru tenul gras cu tendințe acneice, îndepărtează impurităţile, reglează producţia de sebum şi reface nivelul de hidratare al tenului, lăsând-ul curat şi radiant.

Mască facială nutritivăeste recomandată tenului uscat, o mască hidratantă, nutritivă, datorită conţinutului ridicat de uleiuri esenţiale presate la rece şi adaosului de colagen.

Apă micelară

Apa micelară este o loţiune 2 în 1, demachiant şi tonic facial, care îndepărtează machiajul şi impurităţile, lăsând un ten curat, echilibrat şi hidratat. Este recomandată tuturor tipurilor de ten pentru curăţarea zonei feţei şi a ochilor. Are rezultate bune pe tenul gras sau acneic. Conține apă florală de lavandă ce calmează iritaţiile, roșeața şi arsurile cauzate de razele soarelui, curăță pielea și o tonifică.

Ser facial

Serul facial este un must have al oricărui ritual de îngrijire a tenului. Ne conferă un boost de hidratare și tonifiere al tenului dacă este aplicat înainte de crema hidratantă.

Gama de îngrijire a tenului organică

Poți încerca să oferi un cadou pentru ea mai deosebit, un set cadou cu produse de îngrijire a tenului certificate organic.

Vezi aici gama cu struguri roșii Nala

Gama de struguri roșii

Dacă vrei un cadou deosebit poți încerca să faci cadou o gamă de produse, cum ar fi struguri roșii, grapefruit, tei, mușețel, lavandă, căpșuni, sâmburi de struguri, flori de primăvară și multe alte game pe care le poți găsi la Nala.

Vezi aici produse cu ulei de cocos Nala

Produse cu ulei de cocos

O altă idee de cadou este să iei produse cu același ingredient, cum ar fi ulei de cocos care este foarte popular.

Poți alege o sare de baie efervescentă , o mască de păr cu nucă de cocos, unt de corp , șampon cu nucă de cocos, balsam de păr cu nucă de cocos

Și pentru că să alegi produsul potrivit nu este de ajuns. Noi, la Nala, te ajutăm cu împachetarea cadoului. Poți alege fie din seturi cadou deja făcute sau îți putem ambala cadoul și îl personalizăm pentru tine.