Club NALA

De ce sa te inscrii?

Ca membru al clubului NALA te bucuri de următoarele beneficii:

  • 10% din valoarea cumpărăturilor tale înapoi! - pentru fiecare cumpărare pe care o vei face cu cardul NALA, vei primi 10% din valoarea bonului tău înapoi sub formă de puncte a fi folosite la următoarele cumpărături.
  • Vouchere gratuite - îți vom trimite lunar pe email vouchere gratuite pe care le vei putea folosi în magazinele NALA
  • Oferte exclusive pentru membrii Clubului NALA! - vei primi lunar oferte exclusive cu discounturi acordate membrilor clubului NALA
  • Voucher -40% GRATUIT de Ziua Ta de Nastere!*

Sistemul de bonusare cu puncte cadou

Vei primi 1 punct pentru fiecare 1 leu cheltuit (de exemplu la un bon valoric de 100 lei vei primi 100 puncte, echivalent a 10 lei discount, ce vor putea fi folosite la următoarea achiziție). Pentru următoarea cumpărare va trebui să ai cardul NALA la tine pentru a putea folosi punctele acumulate, din cumpărăturile tale primind reducere în valoare de 10 lei din exemplul de mai sus. Punctele de fidelitate pentru cumpărăturile online se vor acorda după 35 zile de la plasarea comenzii si vor fi acordate doar pentru comenzile livrate și finalizate.

Cum ma inscriu?

Pentru inscrierea in Clubul Nala completeaza formularul de mai jos:

Bine ai venit în Clubul NALA!

Brandul NALA este proprietatea NALA Cosmetics BV, Olanda.

*Reducerea cu ocazia zilei de nastere se acorda cu un voucher special ce se primeste pe email in luna zilei de nastere si este valabil in luna respectiva pentru cumparaturi online și în magazine în limita sumei de 1.000 lei calculată la prețul de raft al produselor din ziua respectivă. Reducerea se aplică la toate produsele, excepție pachetele cadou. Nu se cumulează cu alte promoții.