Club NALA

De ce sa te înscrii?

Ca membru al clubului NALA te bucuri de următoarele beneficii:

      > 5% din valoarea cumpărăturilor tale înapoi! - pentru fiecare cumpărare pe care o vei face cu cardul NALA, vei primi 5% din valoarea bonului tău înapoi sub formă de puncte a fi folosite la următoarele cumpărături.

      > Vouchere gratuite - îți vom trimite lunar pe email vouchere gratuite pe care le vei putea folosi în magazinele NALA

      > Oferte exclusive pentru membrii Clubului NALA! - vei primi lunar oferte exclusive cu discounturi acordate membrilor clubului NALA

      > Voucher -40% GRATUIT de Ziua Ta de Naștere!*

 

Sistemul de bonusare cu puncte cadou

Vei primi 1 punct pentru fiecare 2 lei cheltuiti (de exemplu la un bon valoric de 200 lei vei primi 100 puncte, echivalent a 10 lei discount, ce vor putea fi folosite la următoarea achiziție). Pentru următoarea cumpărare va trebui să ai cardul NALA la tine pentru a putea folosi punctele acumulate, din cumpărăturile tale primind reducere în valoare de 10 lei din exemplul de mai sus. Punctele de fidelitate pentru cumpărăturile online se vor acorda după 35 zile de la plasarea comenzii si vor fi acordate doar pentru comenzile livrate și finalizate.
Puncte de fidelitate NALA au valabilitate 1 an de la data acumulării lor, urmând ca după 1 an dacă nu sunt folosite să fie resetate. (valabil atât pentru punctele acumulate online cât și pentru cele acumulate în magazinele NALA).

Incepand cu 1.01.2024 nu se mai acorda puncte de fidelitate pentru realizarea recenziilor pe site. 

Bine ai venit în Clubul NALA!

Brandul NALA este proprietatea NALA Cosmetics BV, Olanda.

*Reducerea cu ocazia zilei de naștere se acordă cu un voucher special ce se primește pe email în luna zilei de naștere declarată și este valabil 2 luni de la data primirii pentru cumpărături online și în magazine în limita sumei de 1.000 lei calculată la prețul de raft al produselor din ziua respectivă. Reducerea se aplică la toate produsele, excepție pachetele cadou. Nu se cumulează cu alte promoții.
Voucherul de reducere nu poate să fie trimis retrospectiv, el se va aplica doar din momentul înscrierii datelor in sistem. De exemplu: dacă ziua de naștere este înainte de data la care v-ați înregistrat, voucher-ul se va trimite cu 2 săptămâni înainte de aniversare.

Cum mă înscriu?

Pentru înscrierea in Clubul Nala completează formularul de mai jos: