Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Deodorant natural – a doua ta piele!

Deodorantul ar trebui să fie mai mult decât un produs cosmetic, pe care îl achiziționezi pentru eficiență sau pentru miros, pentru că răspunde nevoii tale de îngrijire personală sau pentru că este în trend.

El este primul lucru care îți atinge pielea și, în același timp, dovada alegerilor tale sănătoase pentru propriul corp.

Tocmai de aceea, deodorantul rămâne aliatul constant, care te cunoaște cel mai bine, așa cum ești tu: autentică, dezbrăcată de orice tip de etichetă sau convenție socială.

Te-ai gândit vreodată că deodorantul este chiar mai important decât un parfum? Dacă acesta din urmă se poate purta în diverse moduri: pe piele, dar și pe haine, pulverizat în păr, pe accesorii sau pe obiectele personale, deodorantul este acel obiect aproape intim, căruia îi acorzi toată încrederea și pe care îl lipești de pielea ta cea mai fină. În timp ce parfumul te îmbracă și transmite în exterior mesajul pe care tu îl alegi în funcție de context, deodorantul tău rămâne cel mai bun prieten; el nu dezvăluie celorlalți lucruri despre tine, ci îți protejează discret secretele, devenind a doua ta piele. De aceea, alegerea lui nu trebuie să fie întâmplătoare.

Îți propunem ca de acum, ori de câte ori vei opta pentru un nou deodorant, să o faci nu pentru a transmite mesaje, ci pentru a găsi calea către tine însăți, pentru a te cunoaște mai bine, cu tot ce îți place în mod real, indiferent de trend sau influențele din exterior. Deodorantele cremă  naturale NALA au o formulă care nu agresează pielea, te protejează o zi întreagă și sunt ușor de folosit. Este important să te simți bine în pielea ta, mai ales când deodorantul devine una cu aceasta!

De ce să alegi deodorantul cremă natural NALA

  • În primul rând, pentru că nu conține aluminiu, acel element care, deși poate deveni toxic pentru organism, se află în componența deodorantelor obișnuite pentru că blochează temporar canalele sudoripare, menținând zona axilei fără miros neplăcut pe parcursul câtorva ore.
  • Eficiența deodorantelor NALA este dată de ingredientele naturale (95,7%), ceea ce înseamnă că pielea nu mai absoarbe componentele sintetice și toxice din deodorantele obișnuite (parabeni, sulfați, alcool). 
  • Are o consistență cremoasă, hidratantă, datorită bicarbonatului de sodiu și untului de shea, care pătrund în piele, fără a lăsa urme inestetice pe haine.
  • Oferă protecție eficientă și de durată împotriva transpirației și mirosurilor neplăcute, fără a irita pielea subrațului.
  • Echilibrează pH-ul pielii, inhibând dezvoltarea și înmulțirea bacteriilor.
  • Calmează zona iritată a pielii, având un ușor efect antiseptic.
  • Regenerează pielea afectată de epilare.
  • Nu blochează porii și lasă pielea să respire în mod natural.
  • Echilibrează procesul hidric în zona de aplicare, îmbunătățind aspectul și textura pielii.
  • Protejează epiderma și este recomandat inclusiv pentru pielea foarte sensibilă, care se irită cu ușurință.

Deodorantul NALA se utilizează foarte ușor:

  • Asigură-te că zona subrațului este curată și foarte bine uscată.
  • Ia o cantitate mică de cremă din recipient și aplic-o pe zona dorită.
  • Masează până la absorbția în piele a produsului.

Ingredientele naturale și efectele lor asupra pielii

Deodorantele NALA au la bază o formulă din amidon de porumb, unt de shea, ulei de arbore de ceai, bicarbonat de sodiu și ulei de cocos.

Amidonul din porumbabsoarbe umezeala fără a inhiba procesul de transpirație și fără a bloca porii.

Untul de shea – regenerează pielea și o catifelează, previne deshidratarea și contribuie la stimularea producției de colagen.

Uleiul de arbore de ceai – are un puternic efect detoxifiant, antiseptic și antibacterian, care îndepărtează transpirația, previne apariția bacteriilor și elimină mirosurile neplăcute.

Bicarbonatul de sodiu – neutralizează mirosul de transpirație pe durata zilei.

Uleiul de cocos – hidratează pielea și o curăță în profunzime, se absoarbe ușor și nu lasă senzația de gras.

Alege deodorantul natural care îți comunică cel mai bine cine ești

NALA a creat o gamă de douăsprezece deodorante – cremă cu arome naturale diferite, astfel încât tu să le poți alege pe cele care ți se potrivesc cel mai bine.

Fără a conține aluminiu sau ale ingrediente de sinteză, deodorantele noastre își dovedesc eficiența prin ingredienteler naturale, care acționează blând asupra pielii și îi mențin prospețimea pe întreaga durată a zilei.

Simte aromele și alege-le pe cele potrivite ție, căci deodorantele NALA îți vor câștiga încrederea de la prima utilizare.

  • Deodorantele fresh, cu miros de citrice – Portocală, Grapefruit, Bergamotă & Lămâiță – revitalizează și conferă acea senzație de energizare, de care ai nevoie la startul unei zile pline, în special în anotimpul cald.
  • Deodorantele cu arome de conifereCedru, Chiparos – sunt recomandate persoanelor active, tonice, mereu în mișcare sau în căutare de adrenalină, sunt masculine dar cu siguranță pot fi purtate și de femei active.
  • Deororantele floraleLavandă & Mușețel, Tei, Vanilie & Trandafiri – conferă o stare de calm și bună dispoziție, și sunt, mai degrabă potrivite în zilele relaxante sau persoanelor care văd viața ca pe o vacanță continuă.
  • Deodorantele cu arome fructateCireșe amare, Struguri roșii, Rodie, Migdale – favorizează starea de bună dispoziție, joc și joacă și sunt recomandate în perioada de început a toamnei sau celor veșnic ghiduși și îndrăgostiți.

La NALA îți vei găsi cu siguranță deodorantul natural potrivit și cu care ești în siguranță în fiecare zi!

Exit mobile version