Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Crema de mâini – un aliat al mâinilor hidratate

Crema de mâini este aliatul mâinilor fericite și hidratate. Pielea mâinilor este expusă la factori de mediu și mecanici care îi afectează constant nivelul de hidratare, fie că vorbim de frig, vânt sau soare sau activități fizice ce pot afecta strcutura epidermei, iar mai nou folosirea constantă a dezinfectanților.

De ce avem nevoie de o cremă de mâini?

Crema de mâini este aliatul mâinilor fericite și hidratate.  Pielea mâinilor este expusă la factori de mediu și mecanici care îi afectează constant nivelul de hidratare, fie că vorbim de frig, vânt sau soare sau activități fizice ce pot afecta structura epidermei, iar mai nou folosirea constantă a dezinfectanților.

Cum ar trebui să avem grijă de mâinile noastre? Ce factori ne afectează și cum putem să prevenim? Care sunt ingredientele potrivite pentru o cremă de mâini? Exista o rutină de îngrijire a mâilor? Cum alegem cea mai potrivită cremă de mâini? Vom aborda toate aceste subiecte în acest articol.

Factori ce ne afectează mâinile

Fiind mult mai expuse decât alte părţi ale corpului, mâinile suferă atunci când survin schimbări de temperatură sau când le spălăm frecvent. Iată cele mai frecvente cauze ale mâinilor uscate sau crăpate:

  • temperaturile extreme și mai ales trecerea rapidă de la o temperatură la alta;
  • umiditatea ridicată și căldura excesivă;
  • spălatul excesiv pe mâini sau folosirea dezinfectanților;
  • activitățile casnice intense;
  • expunerea prelungită la soare;
  • lipsa consumului de apă zilnic recomandat.

La NALA găsești o gamă de 9 creme de mâini ce au fost dezvoltate pentru diversele nevoi ale pielii mâinilor, fie că vorbim de creme hidratante de întreținere sau dedicate îngrijirii mâinilor, unghilor și cuticulelor sau răcoritoare pentru perioada de vară. Toate formulele cremelor de mâini NALA se absorb imediat și nu lasă senzația de mâini unsuroase și conțin peste 90% ingrediente naturale.

Cum îți dai seama că mâinile tale au nevoie de îngrijire suplimentară

Iată câteva semne care îți arată că pielea mâinilor tale are nevoie de un plus de îngrijire:

  • îți simți mâinile uscate, pielea este aspră și îți provoacă disconfort;
  • ai crăpături mici pe mâini, care te ustură;
  • pielea este mai puțin elastică;
  • observi iritații, pete roșiatice sau chiar maronii.

Rutina de îngrijire a mâinilor


O rutină simplă și rapidă de îngrijire a mâinilor cuprinde următorii pași:

  1. Folosește zilnic un săpun de mâini delicat, cu ingrediente naturale, fie că alegi un săpun solid sau unul lichid. Poți vedea aici toată gama de săpunuri naturale NALA.
  2. Folosește un exfoliant special pentru mâini o dată pe săptămână pentru a îndepărta stratul de celule moarte și a permite regenerarea pielii. Gomajul mâinilor ajută crema de mâini să pătrundă mai repede în epidermă și să îi mențină nivelul optim de hidratare.
  3. Aplică o mască pentru mâini pentru a oferi un boost de hidratare.
  4. Zilnic, ori de câte ori este nevoie, hidratează cu o cremă de mâini, în special după splălare sau dezinfectare. Cremele de mâini NALA vin într-un ambalaj practic de 50 ml și pot fi cu ușurință purtate peste tot.

Ce ingrediente trebuie să conţină o cremă de mâini bună? 

Fiecare ingredient pe care o cremă de mâini îl conţine, va acţiona în mod diferit asupra pielii. 

Untul de shea este cel mai apreciat ingredient pentru cremele de mâini, el având proprietăți hidratante, anti-age, emoliente și reparatoare.

Uleiul de cânepă este recunoscut pentru proprietățile sale de hidratare și calmare a pielii uscate. Uleiul de cânepă calmează, protejează și hidratează mâinile uscate și crăpate.

Extractele de mușețel, sunătoare sau gălbenelele lucrează la calmarea şi catifelarea pielii. 

Untul de mango conţine vitamine, acizi graşi şi antioxidanţi ce protejează, hidratează şi catifelează pielea.

Uleiul de avocado conţine lecitină, acizi graşi și vitaminele A, C, E, D, pătrunde adânc în piele şi o hidratează.

Uleiul de nucă de cocos catifelează mâinile aspre şi crăpate. Extractul de aloe vera conţine minerale, vitamine, aminoacizi, enzime şi alte substanţe ce contribuie la regenerarea pielii, îmbunătăţesc tonusul şi rezistenţa.

Uleiul de nuci de macadamia protejează eficient pielea împotriva îmbătrânirii, exfolierii şi deteriorării. Uleiul acţionează ca un antioxidant natural.

Uleiul de babassu este uşor absorbit în piele, hidratează şi redă capacitatea de protecţie a pielii împotriva deshidratării, creând o senzaţie mătăsoasă, face unghiile rezistente şi lucioase.

Uleiurile de mentă și lămâiță au proprietăți de calmare, răcorire, antiperspirante și sunt potrivite pentru perioada verii și numai.

Uleiul de migdale catifelează și păstrează strălucirea pielii, calmează iritațiile și senzația de mâncărime. Uleiul de migdale ajută la păstrarea unui echilibru adecvat de umiditate al pielii.

Uleiul de măsline este un puternic hidratant pentru piele dar și pentru unghii și cuticule. Menține cuticulele sănătoase și ajută la refacerea unghiilor. Uleiul de măsline este absorbit rapid, are efect de calmare a pielii și previne degradarea celulară.

Uleiul de rapiță protejează pielea de radicalii liberi și hidratează pielea în profunzime.

Uleiul de in îmbunătățește elasticitatea pielii. Uleiul de germeni de grâu este hrănitor și protectiv iar datorită proprietăților sale antioxidante, atunci când este aplicat pe piele, îmbunătățește circulația sângelui și ajută la refacerea celulelor afectate de efectele nocive ale razelor de soare. Aplicarea regulată îndepărtează sau previne dermatita.

Uleiul de portocale are proprietăți antiinflamatoare, calmează inflamațiile apărute la nivelul pielii. Uleiul de rozmarin ajută la ameliorarea și reducerea semnelor vizibile la nivelul pielii, lăsând pielea lumioasă.

Propolisul este un ingredient cu proprietăți multiple, în special antiinflamatorii și antimicrobiene. Mierea este alt ingredient benefic, aceasta având proprietăți reparatoare și nutritive în special pentru pielea sensibilă. Mierea  luptă împotriva deteriorării pielii şi a îmbătrânirii, datorită proprietăţilor sale antioxidante. Ceara de albine este uimitoare pentru hidratarea pielii și se găsește frecvent în produsele de îngrijire a pielii și în produsele cosmetice. Poate ajuta la protejarea și repararea pielii uscate sau crăpate, deoarece are capacitatea de a bloca umiditatea.

Uleiul de morcov hidratează pielea uscată, protejează de razele UV, catifelează și menține elasticitatea pielii, calmează iritațiile, stimulează producția de colagen, reface structura celulară a pielii redându-i prospețimea, fermitatea și vitalitatea chiar de la prima aplicare.

Vei găsi în cremele de mâini NALA combinații ale acestor unturi, uleiuri și extracte pentru ca tu să poți avea mâini sănătoase, îngrijite și frumoase!

Alege crema de mâini potrivită nevoilor tale

Cremă Mâini Intens Hidratantă – Ulei Cânepă

Crema Maini Intens Hidratanta - Ulei de Canepa Ingrediente cheie: ulei de canabis, ulei de cocos, extract de aloe vera

Crema de mâini intens hidratantă cu ulei de canabis, ulei de cocos și extract de aloe vera este recomandată pentru mâini uscate și crăpate.  Are o textură bogată ce hidratează în profunzime, repară pielea uscată și îi îmbunătățește textura.

Pielea mâinilor este protejată de agenți exteriori ce pot agresa și duce la uscarea mâinilor.
Se absoarbe repede fără a lăsa o senzație grasă.



Cremă Mâini Concentrată Regenerantă – Extract Sunătoare – Ulei Rapiță – Ceară De Albine – Propolis – Ulei Măsline

Ingrediente cheie: ulei măsline – extract sunătoare – ulei rapiță – ceară de albine – extract propolis – unt shea – ulei lavandă – vitamina ECrema Concentrata Regeneranta

O textură bogată ce redă hidratarea, hrănește în profunzime, repară pielea crăpată și îmbunătățește textura pielii în timp ce o protejează.

Mixul de uleiuri esențiale și extracte hidratează intens mâinile uscate, aspre sau crăpate sau expuse frigului sau spălărilor dese sau lucrului manual.

Repară mâinile uscate lăsându-le moi și catifelate pentru timp îndelungat.
Se absoarbe rapid fără a lăsa mâinile unsuroase.

Gel Cremă Mâini Răcoritor – Ulei Mentă Și Lămâiță – Extract Magnolie – Ulei Germeni De Grâu

Gel Maini RacoritorIngrediente cheie: ulei mentă – ulei lămâiță – extract magnolie – ulei germeni de grâu – ulei migdale – ulei nucă de cocos

Gelul cremă răcoritor NALA pentru mâini are o textură ușoară de gel care se absoarbe rapid.

Amestecul de uleiuri și extracte hidratează și în același timp oferă o senzație de răcorire lăsând mâinile catifelate și proaspete cu un miros energizant de lungă durată. Reduce transpirația excesivă sau senzația de mâini ude în perioadele calde și în același timp menține nivelul optim de hidratare.

Intră rapid în piele și nu lasă o senzație de mâini grase sau alunecoase.

Balsam Intensiv Regenerant Mâini, Unghii & Cuticule – Ulei Migdale – Ulei Morcov – Extract Rozmarin – Ulei Portocală

Ingrediente cheie: ulei migdale – ulei morcov – extract rozmarin – ulei portocală – ulei mandarină – ulei grapefruit – unt shea – unt cacao – ulei germeni de grâu – extract aloe vera – ulei lavandăBalsam Intensiv Regenerant

Pielea este regenerată, protejată, hidratată și se simte moale și suplă. Cuticulele se refac, sunt moi și nu se mai rup ușor. Unghiile devin tari și lucioase.

Este recomandat pentru îngrijirea zilnică a mâinilor, unghiilor și cuticulelor.

Mixul de uleiuri și extracte hidratează în profunzime mâinile uscate, aspre, expuse frigului sau spălărilor dese.
Pielea este protejată și hidratată pe tot parcursul zilei. Se absoarbe rapid fără a lăsa mâinile unsuroase.

Cremă Regenerantă Mâini – Unt Shea – Ulei Migdale – Ulei In

Crema Regeneranta MainiIngrediente cheie: unt shea – ulei migdale – ulei in – extract aloe vera – ulei de rapiță – ulei nucă de cocos

Crema regenerantă NALA are o textură densă care redă hidratarea, hrănește în profunzime, vindecă pielea crăpată și îi îmbunătățește textura.

Recomandată pentru mâini aspre, uscate sau expuse frecvent frigului, lucrului manual sau spălărilor frecvente.

Lasă mâinile fine și catifelate, protejează și hidratează. Se absoarbe rapid fără a lăsa mâinile unsuroase.

 

Crema Mâini Protectivă Și Hidratantă – Ulei Măsline – Propolis – Miere – Ulei Portocale

Crema Protectiva HidratantaIngrediente cheie: ulei măsline – unt shea – extract aloe vera – ulei de rapiță – ulei de portocală – extract de propolis – extract de miere

Crema de mâini protectivă și hidratantă NALA recomandată pentru folosire zilnică pentru toate tipurile de piele.

Menține mâinile hidratate și în același timp hrănește și protejează pielea de iritații și apariția crăpăturilor. Are o textură bogată care se absoarbe ușor fără a lăsa senzația de mâini grase.

 

Crema Mâini Hidratantă Ulei De Avocado, Ulei De Cocos și Aloe Vera

Crema Maini HidratantaIngrediente cheie: ulei avocado – ulei cocos – extract aloe vera – unt shea – ulei de floarea soarelui

Recomandată pentru îngrijirea zilnică a tuturor tipurilor de piele, în special pentru pielea uscată și sensibilă.

Contribuie la regenerarea pielii mâinilor şi unghiilor, îmbunătăţind tonusul şi rezistenţa pielii. Face ca mâinile tale să arate şi să se simtă catifelate, frumoase şi tinere.

Hidratează şi catifelează mâinile, unghiile fragile şi cuticulele.

 

Crema Mâini Nutritivă Unt De Shea, Nuci De Macadamia, Ulei De Babassu

Crema Maini NutritivaIngrediente cheie: ulei avocado – ulei nuci de macadamia – ulei de babassu – unt de shea – Ulei abyssinian mustard– extract de aloe vera

Recomandată pentru pielea uscată şi sensibilă, ternă, unghii fragile şi cuticule.

Conţine o combinaţie unică de acizi graşi care susţine regenerarea pielii, o tonifică şi conferă un aspect sănătos unghiilor şi cuticulelor.

Întăreşte unghiile, făcându-le lucioase şi rezistente. Catifelează pielea lăsând-o moale şi mătăsoasă.


Crema Mâini și Unghii Mușețel, Unt De Mango și Gălbenele

Crema Maini si UnghiiIngrediente cheie: ulei avocado – unt de mango – extract de gălbenele – extract de mușețel

Recomandată pentru îngrijirea zilnică a mâinilor şi unghiilor.

După aplicare formează un strat protector, ce lasă pielea să respire. Crema protejează pielea împotriva diferenţelor de temperatură, umidităţii, deshidratării, vântului şi efectelor nocive ale mediului.

Crema lasă pielea catifelată şi netedă. Menţine pielea tânără şi frumoasă, lăsând o aromă plăcută și nu lasă mâinile unsuroase.

Oricare formula de cremă de mâini NALA vei alege, mâinile tale vor fi tot timpul hidratate, sănătoase și frumoase.