Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gel Igiena Intima

Gelul pentru igienă intimă – protecție și prospețime zilnică

Știm, poate să fie un subiect dificil, dar poate tocmai asta îl face și necesar: igiena intimă este parte din ABC-ul feminității în cheie practică, așa că noi credem că este esențial să îi cunoaștem „dedesubturile” și detaliile 😊.

Punctul de pornire este simplu: zona intimă are nevoie de o îngrijire concepută special pentru pielea ei sensibilă. Mai exact, trebuie să folosești geluri pentru igiena intimă suficient de delicate ca să îți protejeze flora vaginală, dar și compuse din ingrediente naturale suficient de capabile să îți mențină prospețimea pe parcursul întregii zile și să prevină dezvoltarea bacteriilor și a problemelor de sănătate precum infecțiile urinare.

Atenție: nu folosi niciodată săpunuri sau loțiuni parfumate pentru igiena intimă. Sunt alcaline, așa că vei risca să îți strice nivelul pH-ului și să conducă la apariția iritațiilor, mâncărimilor, ba chiar și a infecțiilor vaginale. 

Hai să-ți povestim mai jos despre fiecare dintre aceste aspecte.

Cum acționează un gel pentru igiena intimă?

Zona ta intimă are un pH care variază, de obicei, între 3,8 și 4,5 – apropo, ca informație suplimentară, roșiile au aceeași aciditate 😊. Echilibrul constant al pH-ului tău este foarte important pentru că el ajută microflora pielii să se mențină sănătoasă, să sprijine producția de bacterii sănătoase (numite Lactobacili) și să funcționeze ca o barieră în fața bacteriilor dăunătoare.

Alege-ți cu grijă gelul pentru igiena intimă: trebuie să fie ușor acid, hipoalergenic și cu un pH de aproximativ 4,5. În plus, studiază atent ingredientele gelului: este recomandat să conțină acid lactic, mușețel, aloe vera și vitamina E, care curăță fără să usuce, îndepărtează mirosurile neplăcute, hidratează și mențin nivelul corect al pH-ului.

Cum trebuie să folosești gelul intim?

În primul rând, este crucial să folosești gelul doar pentru exteriorul zonei vaginale pentru că aplicarea lui în interior poate fi dăunătoare. Folosește o cantitate mică de gel, aplic-o delicat și limpezește zona cu apă caldă. La final, tamponează cu un prosop curat.

Ca orice produs de îngrijire, nici gelurile pentru igiena intimă nu trebuie utilizate excesiv: este suficient să îl folosești o dată, maximum de două ori pe zi ca să eviți iritarea zonei intime. 

Gelul NALA pentru igienă intimă cu mușețel

Ingrediente cheie: extract de mușețel, extract de aloe vera

95.5% ingrediente naturale. Nu conține parabeni.

Poți folosi gelul de igienă intimă NALA în fiecare zi pentru că, datorită extractului de mușețel și de aloe vera, protejează, curăță fără să usuce și calmează eventualele iritații. Cu ajutorul lui, îți vei menține zona intimă proaspătă și fără mirosuri neplăcute, iar nivelul pH-ului va rămâne la un nivel optim datorită acidului lactic. 

Masează ușor și apoi clătește. Este recomandat doar pentru uz extern.