Ser facial – hidratare intensă pentru ten

Ser facial – un produs must have în rutina ta de îngrijire zilnică dacă îți dorești un ten luminos și sănătos.

Serul facial se aplică înainte de crema hidratantă și are rol de hidratare puternică a tenului. Are o textură mult mai lejeră decât o cremă hidratantă și conține mult mai multe ingrediente active.

ser facial
Vezi Ser Facial certificat organic NALA

Acesta este alcătuit din molecule mai mici care pot pătrunde adânc în piele și pot livra o concentrație mare de ingrediente active ce ajută la o îngrijire naturală a tenului.

De fapt, serul facial conține de 10 ori mai multe ingrediente active decât o cremă de față. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la cremă. Acesta fixează serul facial, iar hidratarea va fi dublată. În funcție de vârstă, poți folosi o cremă hidrantantă simplă sau una antirid.

Câteva picături de ser sunt suficiente pentru a hidrata tenul și a-l revigora. Un ser facial reduce ridurile și stimulează producerea naturală a colagenului.

Alege-ți serul preferat, și aplică-l dimineața, după curățarea feței și înainte de a aplica crema hidratantă.

Vezi tratamente faciale NALA

Poți folosi și ser pentru ochi pentru a fermiza zona sensibilă a acestora. Poți încerca serul de ochi cu gotu kola de la Nala!

 

De ce să folosești ser facial?

  • Pentru a lumina pielea fără strălucire
  • Pentru a menține pielea tânără
  • Pentru a hidrata pielea uscată
  • Pentru a estompa petele
  • Pentru a elimina punctele negre

 

 

Cum aplici serul?

  1. După ce ți-ai curățat fața fie cu o spumă de curățare, fie cu apă micelară, aplică o picătură de ser (cât un bob de mazăre) și masează ușor cu miscări circulare până intră în piele.
  2. Pentru un efect maxim, folosește înainte tonic facial. Beneficiezi de un plus de antioxidanți.
  3. Dacă ai o piele sensibilă, așteaptă 10-15 minute între momentul spălării pe față și folosirea serului.
  4. Folosește o cremă hidratantă pentru a fixa serul.

 

Este important să-ți hidratezi tenul indiferent de sezon și să urmezi pașii corecți de îngrijire a tenului: curățareser facialhidratare. De 2 ori pe săptămână este recomandat să exfoliezi tenul cu un exfoliant și să aplici o mască facială potrivită tipului tău de ten.