Scrub Zahăr Ciocolată - pudră cacao - ulei migdale

ITEM:
65069
Rating:
100 % of 100
În stoc
59,90 RON

300 g

98% ingrediente naturale. 
Nu conține parabeni.

Cineva spunea la un moment dat că nu poți mulțumi pe toată lumea, doar nu ești ciocolată. Ce-i drept, ciocolata e un limbaj universal cu care poți atinge inima oricui.

Obține o piele fresh, hidratată catifelată și strălucitoare, dar, mai ales, nespus de aromată cu exfoliantul pe bază de zahăr și ciocolată NALA,  o tentație căreia nu trebuie să îi reziști.

 

Ingrediente cheie:

Zahăr Curăță în profunzime, lasă pielea să respire și ajută la reglarea nivelului de hidratare, eliminând celulele moarte. 

Sare  Ca exfoliant, cristalele de sare curăță în profunzime, lasă pielea să respire și ajută la reglarea nivelului de hidratare, eliminând celulele moarte. Sarea are proprietăți antibacteriene, iar efectul său astringent ajută la matifierea pielii și la închiderea porilor.

Pudră și Unt cacao Stimulează producția de colagen, ajută la uniformizarea nuanței pielii, hidratează și catifelează pielea.

Ulei de sâmburi de struguri  Redă elasticitatea pieli, lasând-o catifelată şi netedă, are un efect tonic și revigorant, se absoarbe rapid în piele fără a o lăsa grasă.

Ulei de migdale Are o acțiune emolientă, regenerează şi hidratează în profunzime pielea.

Experiență autentică de înfrumusețare și răsfăț pentru pielea ta.

 

Mod de folosire:

De două ori pe săptămână, pune o cantitate mică de exfoliant în mână şi masează cu mişcări circulare pe tot corpul, apoi clăteşte și amintește-ți: Ești minunată!

 

Less is more. În general, tindem să fim de acord cu principiul acesta. Însă când vine vorba de momentele tale de răsfăț, nimic nu e prea mult.

Completează- ți rutina de îngrijire sănătoasă a pielii cu:

Unt de corp (textură bogată recomandat pentru piele foarte uscată), 

Șerbet Corp (textură lejeră, absorbție imediată, recomandat tututor tipurilor de piele), 

Ulei uscat corp (se absoarbe imediat în piele și o lasă netedă și catifelată), 

Cremă corp (textură cremoasă, absorbție imediată, hidratare optimă).

 

 

 
Sodium Chloride (Salt), Sucrose (Sugar), Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Theobroma Cacao Seed (Cocoa) Powder, Parfum, Theobroma Cacao Seed (Cocoa) Butter
Recenzii
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Scrub Zahăr Ciocolată - pudră cacao - ulei migdale
Rating-ul dumneavoastra: