Ser facial Control Sebum & Matifiant - Niacinamide 10% + Zinc 1%

ITEM:
64271
Rating:
98 % of 100
În stoc
59,90 RON


30 ml 

96,4 % ingrediente naturale

Serul NALA matifiant pentru controlul sebumului cu Niacinamide 10% și Zinc 1% este o formulă ușoară, pe bază de apă, fără parfum, care ajută la reducerea imperfecțiunilor, a porilor dilatați, a petelor pigmentare și a roșeții asociate acneei.

◼️ Niacinamida sau Vitamina B5 desfundă porii și îți oferă o piele mai netedă și uniformă.

◼️ Reglează producția de sebum, făcând pielea mai puțin predispusă la acnee.

◼️ Niacinamida hidratează și întărește bariera naturală a pielii, reducând pierderea de apă și menținând pielea hidratată și protejată.

◼️ Componenta de zinc stimulează procesele de vindecare, oferind îngrijire adecvată pentru pielea iritată și protecție împotriva radiațiilor UV. 

Menține-ți pielea curată și hidratată!

Mod de aplicare:
Aplică dimineața și seara 2-4 picături pe pielea curată, pe față, gât și decolteu, prin mișcări de tapotare, evitând zona ochilor, apoi aplică crema hidratantă. Este recomandată folosirea unui creme cu SPF după aplicarea serului. 

Mod de păstrare: 
Păstrează serul într-un loc răcoros și întunecat, departe de lumina directă a soarelui. Asigură-te că ambalajul este închis etanș pentru a preveni oxidarea ingredientelor active. Nu lăsa produsul să înghețe sau să fie expus la temperaturi extreme. 

Atenționări:
Doar pentru uz extern. Nu lăsa la îndemâna copiilor. Evită contactul cu ochii. Dacă pielea ta nu reacționează bine la prima aplicare, nu mai continua să folosești produsul.

Aqua (Water), Vitamin B3 (Niacinamide), Propylene Glycol, Zinc gluconate (Zinc), Disodium EDTA, Glycerin, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
Recenzii
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Ser facial Control Sebum & Matifiant - Niacinamide 10% + Zinc 1%
Rating-ul dumneavoastra: