Set CADOU Piele Catifelată - Grapefruit & Papaya

ITEM:
1656papaya

Stoc epuizat

De la 99,90 RON

Pana la 99,90 RON

CADOUL PERFECT pentru cei dragi.  Dăruiește o experiență autentică de înfrumusețare și răsfăț cu delicioasele Kituri de Spa Acasă! Feerie într-o cutie elegantă - o declarație de dragoste față de natură pentru o piele hidratată, catifelată și mai ales, nespus de aromată! 

Pachetul CADOU conține:

• Gel de duș - Grapefruit 200 ml

Duș reconfortant și hidratant! Gelul de duş Nala calmează pielea şi este potrivit tuturor tipurilor de piele, curăţă delicat, hidratează şi lasă un miros plăcut pe piele.

• Ulei Uscat Corp - Papaya 150ml

Uleiul de corp NALA este lejer, se absoarbe rapid și este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pielea uscată.

• Exfoliant Sare Hidratant - Grapefruit 300g

Exfoliantul hidratant NALA este un mix de sare, pudră de caise, ulei de jojoba, unt de shea, ulei de sâmburi de struguri, ulei de grapefruit ce exfoliază în profunzime și redă elasticitatea pielii. Are efect revigorant, fermizant și energizant.

•  Cutie cadou portocalie și fundă

 

Completează Kitul Spa cu:

Unt de corp Un mix de unt de shea, cacao, ulei de avocado și ulei de sâmburi de struguri, potrivit pentru pielea uscată, ideal pentru utilizare zilnică.

Șerbet de corp Textură de gel, puternic hidratantă și revigorantă, cu extract de aloe vera şi ulei de avocado, se absoarbe imediat fără a lăsa urme grase. Hidratează, catifelează şi protejează pielea.

Spumă de baie Concepută pentru băi lungi și bogate în spumă, curăță delicat pielea oferindu-i un miros rafinat.

Sare de baie  Sarea de baie Nala  este realizată artizanal, parfumează pielea şi este bogată în micro şi macro elemente cu sare de mare.

Recenzii
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Set CADOU Piele Catifelată - Grapefruit & Papaya
Rating-ul dumneavoastra: