Set CADOU SPA la tine Acasă - Flori de Primăvară (Unt)

ITEM:
1658flori

Stoc epuizat

De la 100,90 RON

Pana la 100,90 RON

CADOUL PERFECT pentru cei dragi.  Dăruiește o experiență autentică de înfrumusețare și răsfăț cu delicioasele Kituri de Spa Acasă! Feerie într-o cutie elegantă - o declarație de dragoste față de natură pentru o piele hidratată, catifelată și mai ales, nespus de aromată! 

Setul CADOU conține:

- Gel Duș - Flori de Primăvară 200 ml

Duș reconfortant și hidratant! Gelul de duş Nala calmează pielea şi este potrivit tuturor tipurilor de piele, curăţă delicat, hidratează şi lasă un miros plăcut pe piele.

- Unt Corp Hidratant - Flori de Primăvară 125 g

Un mix puternic hidratant pentru o piele plăcută la atingere și sănătoasă. Untul de corp NALA este un mix de unt de shea, cacao, ulei de avocado și ulei de sâmburi de struguri, potrivit pentru pielea uscată, ideal pentru utilizare zilnică.

- Exfoliant Cafea - Nucă de Cocos & Vanilie 200 g

Exfoliantul cu cafea NALA curăță în profunzime, lasă pielea fermă, catifelată și strălucitoare. Potrivit pentru celulită sau vergeturi.

- Sare Baie Efervescentă - Cafea 125g

Combinația perfectă pentru un plus de hidratare, răsfăț și aromaterapie! Sarea de baie hidratantă NALA revitalizează pielea și conține un procent ridicat de unturi și uleiuri esențiale.

- Cutie CADOU roșie și fundă

 

Când vine vorba de momentele de răsfăț, nimic nu e prea mult, mai ales când acestea sunt oferite cadou.

Completează Kitul Spa cu:

Șerbet de corp Textură ușoară de gel ce hidratează în profumzime și lasă pielea catifelată datorită uleiului de avocado.

Spumă de baie Concepută pentru băi lungi și bogate în spumă, curăță delicat pielea oferindu-i un miros rafinat.

Lapte pudră baie Baia cu lapte catifelează şi calmează pielea, lăsând-o netedă, fină şi elastică. Acidul lactic îndepărtează celulele moarte şi hidratează pielea.

Sare de baie  Sarea de baie Nala  este realizată artizanal, parfumează pielea şi este bogată în micro şi macro elemente cu sare de mare.

Recenzii
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Set CADOU SPA la tine Acasă - Flori de Primăvară (Unt)
Rating-ul dumneavoastra: