Set CADOU Hidratare Piele Uscată - Vanilie

ITEM:
1406vanilie

Stoc epuizat

De la 99,90 RON

Pana la 99,90 RON

CADOUL PERFECT pentru cei dragi.  Dăruiește o experiență autentică de înfrumusețare și răsfăț cu delicioasele Kituri NALA! Feerie într-o cutie elegantă - o declarație de dragoste față de natură pentru o piele hidratată, catifelată și mai ales, nespus de aromată!

Setul CADOU conține:

• Ulei duș Vanilie & Trandafiri 150ml

Uleiul de duş Nala este realizat artizanal, hidratează și curăță pielea, lăsând o textură unică de catifelare. Conține uleiuri de argan, avocado, migdale, ricin şi extract de cătină, are proprietăţi intense de hidratare şi nutritive.

• Unt corp Nucă de cocos & Vanilie 125 g

Un mix puternic hidratant pentru o piele plăcută la atingere și sănătoasă. Untul de corp NALA este un mix de unt de shea, cacao, ulei de avocado și ulei de sâmburi de struguri, potrivit pentru pielea uscată, ideal pentru utilizare zilnică.

• Sare baie Trandafiri 600g

Sarea de baie Nala trandafiri este realizată artizanal, parfumează pielea şi este bogată în micro şi macro elemente cu sare de mare.

• Cutie cadou roșie și fundă

Completează Kitul Cadou cu:

Șerbet Corp Textură de gel, puternic hidratantă și revigorantă, cu extract de aloe vera şi ulei de avocado, se absoarbe imediat fără a lăsa urme grase. Hidratează, catifelează şi protejează pielea.

Spumă de baie Concepută pentru băi lungi și bogate în spumă, curăță delicat pielea oferindu-i un miros rafinat.

Ulei strălucitor corp Conține particule mici strălucitoare de mica și un mix de 6 uleiuri esențiale ce îți vor hidrata pielea și îi vor da un luciu fin, magic.

Recenzii
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Set CADOU Hidratare Piele Uscată - Vanilie
Rating-ul dumneavoastra: