Set Îngrijire Completă Ochi - Cearcăne & Pungi

ITEM:
2019

Stoc epuizat

De la 139,90 RON

Pana la 139,90 RON

Un pachet ce conține produse dedicate îngrijirii zonei sensibile a ochilor. Folosite regulat, ajută la prevenirea cearcănelor și pungilor din zona ochilor. Demachiază în fiecare zi tenul, aplică crema dimineața și seara și minim de 2 ori/săptămână aplică masca pentru ochi pentru rezultate optime. Nu uita să aplici ser zilnic.

Rutina de îngrijire a zonei ochilor conține:

Cremă ochi Iluminatoare - Cearcăne & Pungi - cafeină, ulei măsline, unt shea, extract ceai verde 15ml
Crema de ochi iluminatoare NALA diminuează aspectul cearcănelor, ameliorează pungile de sub ochi și hidratează optim pielea sensibilă a ochilor. Cafeina are proprietăți antioxidante, antiinflamatorii, stimulatoare și energizante. Atenuează pungile de sub ochi și cercănele, tonifică pielea sensibilă a ochilor

Mască Contur Ochi Iluminatoare - Cearcăne & Pungi - extract cafea, castravete, extract zmeură  30 ml
Masca ochi iluminatoare NALA este realizată artizanal și recomandată pentru combaterea și reducerea cearcănelor și pentru estomparea pungilor de sub ochi. Masca revitalizează și elimină pungile de sub ochi, reduce cearcănele și are un efect hidratant, iluminator și fermizant.

Ser Ochi Iluminator - Cearcăne & Pungi - Cafeină, extract gotu kola, extract arbore de mătase  30 ml
Serul Iluminator NALA pentru reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi este realizat artizanal și recomandat zonei sensibile a ochilor. Redă luminozitatea, reduce aspectul cearcănelor și pungilor, hidratează optim și fortifică conturul ochilor.

Apă Micelară - ulei argan, extract aloe vera  200ml
Apa micelară Nala este recomandată tuturor tipurilor de ten pentru curățarea zonei feței și a ochilor. Îndepărtează machiajul rezistent la apă și impuritățile, lăsând tenul curat, echilibrat și hidratat. Uleiul de argan are proprietăți de calmare și hidratare profundă. Hrănește tenul și îl revitalizează, pielea devenind moale, suplă și strălucitoare.

Recenzii
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Set Îngrijire Completă Ochi - Cearcăne & Pungi
Rating-ul dumneavoastra: