Set CADOU Piele Strălucitoare - Pomelo & Grapefruit

ITEM:
1794pomelo

Stoc epuizat

De la 93,90 RON

Pana la 93,90 RON

CADOUL PERFECT pentru cei dragi.  Dăruiește o experiență autentică de înfrumusețare și răsfăț cu delicioasele Kituri NALA! Feerie într-o cutie elegantă - o declarație de dragoste față de natură pentru o piele hidratată, catifelată și mai ales, nespus de aromată!

Setul CADOU conține:

• Gel Duș - Grapefruit 200 ml

Duș reconfortant și hidratant! Gelul de duş Nala calmează pielea şi este potrivit tuturor tipurilor de piele, curăţă delicat, hidratează şi lasă un miros plăcut pe piele.

• Ulei Strălucitor Corp - Grapefruit 100ml

Uleiul Strălucitor de corp conține particule mici strălucitoare de mica și un mix de 6 uleiuri esențiale ce îți vor hidrata pielea și îi vor da un luciu fin, magic.

• Apă Parfumată Corp - Pomelo 150ml

Apa parfumată de corp îți va învălui pielea într-un parfum fructat și te va energiza. Hidratează pielea și îi conferă o strălucire naturală.

• Sare Baie Efervescentă cu Sclipici - Struguri Roșii125g

Combinația perfectă pentru un plus de hidratare, răsfăț și aromaterapie! Sarea de baie hidratantă NALA revitalizează pielea și conține un procent ridicat de unturi și uleiuri esențiale.

• Cutie CADOU portocalie și fundă

Completează Kitul Cadou cu:

Șerbet Corp Textură de gel, puternic hidratantă și revigorantă, cu extract de aloe vera şi ulei de avocado, se absoarbe imediat fără a lăsa urme grase. Hidratează, catifelează şi protejează pielea.

Spumă de baie Concepută pentru băi lungi și bogate în spumă, curăță delicat pielea oferindu-i un miros rafinat.

Unt de corp Un mix de unt de shea, cacao, ulei de avocado și ulei de sâmburi de struguri, potrivit pentru pielea uscată, ideal pentru utilizare zilnică.

Recenzii
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Set CADOU Piele Strălucitoare - Pomelo & Grapefruit
Rating-ul dumneavoastra: