Set exfoliere și hidratare piele uscată - Tonka (Unt)

ITEM:
1399tonka
Rating:
100 % of 100
Stoc epuizat
Special Price 91,90 RON Pret normal 114,90 RON

CADOUL PERFECT pentru cei dragi.  Dăruiește o experiență autentică de înfrumusețare și răsfăț cu delicioasele Kituri de Spa Acasă! Feerie într-o cutie elegantă - o declarație de dragoste față de natură pentru o piele hidratată, catifelată și mai ales, nespus de aromată!

Setul CADOU conține:

- Gel de duş - Tonka 200ml

Duș reconfortant și hidratant! Gelul de duş Nala calmează pielea şi este potrivit tuturor tipurilor de piele, curăţă delicat, hidratează şi lasă un miros plăcut pe piele.

-  Unt Corp - Tonka  125g

Un mix puternic hidratant pentru o piele plăcută la atingere și sănătoasă. Untul de corp NALA este un mix de unt de shea, cacao, ulei de avocado și ulei de sâmburi de struguri, potrivit pentru pielea uscată, ideal pentru utilizare zilnică, potrivit pentru pielea uscată.

- Exfoliant Sare - Tonka  200g

Exfoliantul cu sare Nala exfoliază celulele moarte şi regenerează pielea, lăsând-o catifelată şi strălucitoare. Conține ulei de avocado şi ulei de floarea soarelui, hidratează, hrănește şi calmează pielea. 

- Cutie cadou roșie și fundă

 

Completează Kitul Spa cu:

Șerbet Corp Textură de gel, puternic hidratantă și revigorantă, cu extract de aloe vera şi ulei de avocado, se absoarbe imediat fără a lăsa urme grase. Hidratează, catifelează şi protejează pielea.

Spumă de baie Concepută pentru băi lungi și bogate în spumă, curăță delicat pielea oferindu-i un miros rafinat.

Lapte pudră baie Baia cu lapte catifelează şi calmează pielea, lăsând-o netedă, fină şi elastică. Acidul lactic îndepărtează celulele moarte şi hidratează pielea.

Sare de baie  Sarea de baie Nala  este realizată artizanal, parfumează pielea şi este bogată în micro şi macro elemente cu sare de mare.

-20%
Recenzii
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Set exfoliere și hidratare piele uscată - Tonka (Unt)
Rating-ul dumneavoastra: