Set Tratament & Styling Păr - Volum și Strălucire

ITEM:
1663

Stoc epuizat

De la 131,90 RON

Pana la 131,90 RON

Dacă părul tău este tern și lipsit de volum acest set ce conține o rutina completă de îngrijire a părului, îi va reda strălucirea și volumul. Folosite împreună produsele selcatate în acest set te vor ajuta să ai un păr sănătos, strălucitor și care va avea volum. 

Setul - tratament conține:

Șampon Volum & Strălucire - Sare de la Marea Moartă, Spirulină, Flori de portocal 200ml

Șamponul volum și strălucire NALA îți menține părul sănătos și îi conferă volum și strălucire. Particulele de sare de la Marea Moartă conțin minerale care dau volum părului și nutrienți ce îți fac părul strălucitor, îl curăță de impurități, îmbunătățește circulația și stimulează creșterea acestuia.

Balsam Volum și Strălucire - Jojoba, Spirulină, Flori de Portocal 200ml

Balsamul recomandat pentru părul fragil, fin, lipsit de volum. Uleiul de jojoba este bogat în vitamine și minerale care hidratează părul și îi oferă protecție împotriva deshidratării și ruperii, întărește firul de păr și stimulează creșterea acestuia. Extractul de Spirulină adaugă proteine și vitamine, are proprietăți nutritive, conferă volum și strălucire părului prin îndesirea firului de păr.

Mască păr Volum & Strălucire -Spirulină și Ulei de Argan 200ml

Masca de păr cu ulei de argan și spirulină hidratează în profunzime, redă strălucirea părului și stimulează creșterea acestuia.

Spray Sare Mare - Grapefruit 200 ml

Sarea de mare oferă un efect de fixare lejer fără să îngrașe părul, definește și păstrează buclele și aspectul natural al părului.

Ser Păr - ulei argan 50 ml

Serul de păr lasă părul strălucitor şi moale, conferă protecție termală, disciplinează părul şi îl hidratează. Uleiul de argan îmbunătățește elasticitatea părului, previne căderea părului și stimulează creșterea acestuia, îi redă suplețea de care are nevoie.

Un set-tratament pentru un păr sănătos ce va avea volum.

Recenzii
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Set Tratament & Styling Păr - Volum și Strălucire
Rating-ul dumneavoastra: