Beneficiile uleiului de duș

Ulei de dus

Uleiul de duș este un produs inovator, ce combină beneficiile gelului de duș clasic cu cele ale produselor de hidratare. Uleiul de duș are o consistență și textură unică ce oferă o hidratare intensă la nivelul pielii.  Spre deosebire de gelul de duş, uleiul de duș conţine uleiuri esențiale și extracte din plante ce protejează pielea de efectele agenților externi și o rehidratează.

Un adevărat boost de vitamine și antioxidanți pentru pielea ta!

NALA – Uleiul tău de duș realizat artizanal cu ingrediente naturale 

Uleiul de duș Nala are o textură unică, care îți lasă pielea catifelată. Realizat artizanal și îmbogățit cu uleiuri de argan, avocado, migdale, ricin și extract de cătină, are proprietăți intense de hidratare și nutritive.

Uleiul de argan și avocado sunt bogate în antioxidanți care hidratează pielea în profunzime. Uleiul de argan este un ulei vegetal bogat în vitamina E. Combate deshidratarea, este puternic antioxidant şi previne apariţia ridurilor. Uleiul de avocado are un efect puternic antirid și stimulează producţia de colagen la nivelul pielii.

Uleiul de migdale este bogat în vitamina A, E și B, menține pielea sănătoasă și ajută la îndepărtarea impurităților și a țesuturilor moarte.

Extractul de cătină conține nutrienți care susțin refacerea celulară, pielea devenind catifelată.

Uleiul de duș se aplică la fel ca un gel de duș, se masează cu mișcări circulare până se transformă într-o spumă catifelată, apoi se clătește cu apă caldă.

Uleiul de duș NALA poate fi găsit în 3 variante:

Vezi aici toată gama.