Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gel de dus hidratant NALA

Gelul de duș – secretul pielii catifelate

Poți să spui cu toată siguranța că ți-ai găsit partenerul de duș ideal? Nu-ți face griji, nu-ți punem întrebări de cuplu: focusul nostru rămâne îngrijirea și hidratarea pielii tale 🙂 . Deci completăm întrebarea de mai sus, pentru context: dacă dușul tău este un templu al calmului și relaxării, iar gelul de duș (sau uleiul de duș) pe care îl folosești este partenerul care te ajută să ajungi spre obiectivul relaxării, ești sigură că l-ai găsit pe cel care ți se potrivește cel mai bine?

În cazul în care nu știai, fiecare nou sezon aduce în portofoliul NALA o colecție nouă de geluri de duș, cu arome specifice sezonului. Ce le unește, însă, este extractul de aloe vera și uleiul de nucă de cocos, vrăjitorii pielii catifelate și hidratate după duș. Iar pentru acelea dintre voi care au pielea foarte uscată, avem o soluție super hidratantă: uleiurile de duș, o inovație, în rețeta cărora stau 6 uleiuri esențiale cu efect spectaculos de catifelare asupra pielii.

Îți dăm mai jos toate detaliile, ca să alegi varianta perfectă pentru tine.

Care sunt secretele gelului de duș?

Fie că folosești clasicul burete sau o floare de baie, principalul avantaj al gelului de duș vine odată cu textura lui: bogată și fermă, nici lichidă, dar nici perfect cremoasă, îndeajuns de hrănitoare cât să îți curețe, hidrateze și parfumeze întregul corp.

Apropo, reține că nu trebuie să exagerezi cantitatea de gel de duș pe care o folosești: mai mult nu înseamnă neapărat mai eficient, așa că recomandarea specialiștilor este să te limitezi la o cantitate de mărimea unei monede.

Nu în ultimul rând, pentru un duș obișnuit este suficient să aloci câteva minute, în care să folosești apă călduță sau chiar rece: cea fierbinte îți poate dăuna pielii pe termen lung, o poate irita și – surprinzător! – chiar deshidrata.

Despre gelurile de duș NALA

Și așa ajungem la unul dintre subiectele noastre preferate: hidratarea pielii și ingredientele minune care contribuie la asta. Gelurile de duș NALAnu conțin parabeni, sunt realizate artizanal șisunt produse cu minim 93,3% ingrediente naturale. Ba mai mult, sunt potrivite pentru orice tip de piele: curăţă delicat, hidratează şi lasă un miros plăcut după duș.

Responsabile sunt ingredientele cheie: extractul de aloe vera, uleiul de nucă de cocos și vitamina B5.

  • Extractul de aloe vera este bogat în nutrienți și antioxidanți, printre care betacaroten, vitamina C și E, care refac fermitatea pielii și o mențin hidratată. Prin utilizare regulată, pielea redevine netedă și luminoasă. În plus, datorită proprietăților antiinflamatorii, aloe vera întărește bariera naturală de protecție a pielii împotriva factorilor de mediu (vânt, soare sau poluare).
  • Uleiul de nucă de cocos funcționează ca hidratant natural datorită antioxidanților puternici pe care îi conține.
  • Vitamina B5 acționează ca un emolient, crescând gradul de hidratare al epidermei, diminuând pierderea apei, și păstrează elasticitatea și catifelarea pielii.

Alege ce stare vrei să simți atunci când te relaxezi sub duș.

  • Geluri de duș fresh, cu miros de citrice – Grapefruit, Portocală – revitalizează și conferă acea senzație de energizare, de care ai nevoie la startul unei zile pline, în special în anotimpul cald.
  • Geluri de duș cu arome de conifere – Cedru, Chiparos – sunt recomandate persoanelor active, tonice, mereu în mișcare sau în căutare de adrenalină, sunt masculine dar cu siguranță pot fi purtate și de femei active.
  • Geluri de duș florale – Tei, Flori de primăvară, Zambile, Narcise, Liliac, Vanilie & Trandafiri – conferă o stare de calm și bună dispoziție, și sunt, mai degrabă potrivite în zilele relaxante sau persoanelor care văd viața ca pe o vacanță continuă.
  • Geluri de duș cu arome fructate – Struguri roșii, Sâmburi de Struguri, Rodie, Migdale – favorizează starea de bună dispoziție, joc și joacă și sunt recomandate în perioada de început a toamnei sau celor veșnic ghiduși și îndrăgostiți.
  • Geluri de duș cu aromă de cafea pentru energizare și tonifiere.

Alternativa: uleiurile de duș

N-am vrea să te inducă în eroare denumirea: uleiul de duș are clar o textură mai lichidă decât gelul de duș, dar asta nu înseamnă în niciun caz că pielea ta nu îl va absorbi cu ușurință. Acest tip de produse este creat special pentru persoanele cu pielea foarte uscată, care au nevoie de hidratare suplimentară: practic, îți catifelează pielea în timp ce te speli și îți economisesc timpul.

Ca bonus: sunt blânde cu pielea ta, nu o irită, ci o îngrijesc și hidratează în profunzime datorită unturilor și uleiurilor esențiale pe care le conțin.  

Despre uleiurile de duș NALA

96,3% ingrediente naturale, minus parabeni, plus 6 uleiuri esențiale? Uleiurile de duș NALA le bifează pe toate și mai plusează cu o informație de reținut: sunt realizate artizanal și îți revigorează pielea prin textura lor bogată.

Mod de folosire: aplică uleiul pe piele şi masează cu mişcări circulare până se transformă într-o spumă catifelată, apoi clăteşte-l cu apă caldă.

Ingrediente cheie: ulei de argan, ulei de avocado, ulei de migdale, ulei de ricin, ulei de rapiță, extract de cătină.

  • Uleiul de argan este bogat în antioxidanți, îmbunătățește elasticitatea pielii, hidratează pielea în profunzime fără a lăsa o senzație grasă, ajută la prevenirea apariției vergeturilor.
  • Uleiul de avocado are un conținut ridicat de antioxidanți, crește producția de colagen și previne îmbătrânirea pielii. Este ușor absorbit de piele și hidratează în profunzime, ceea ce îl recomandă ca un ingredient de bază în produsele pentru îngrijirea pielii mature sau uscate.
  • Uleiul de ricin este foarte bogat în nutrienţi şi pătrunde rapid în piele. Are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii.
  • Uleiul de migdale este bogat în vitamina E, A şi B, menţine pielea sănătoasă şi ajută la îndepărtarea impurităţilor şi a ţesuturilor moarte. Hidratează pielea în profunzime, calmează iritațiile și inflamațiile și întârzie procesul de îmbătrânire.
  • Uleiul de rapiță conține un nivel ridicat de acizi grași esențiali care hidratează și catifelează pielea. Are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii și poate crește producția de colagen, oferind o strălucire sănătoasă pielii.
  • Extractul de cătină grăbește regenerarea ţesuturilor şi procesul de cicatrizare. De asemenea, studiile arată că, datorită conținutului de acizi graşi Omega 3 şi 7, uleiul de cătină poate reduce inflamaţiile cauzate de expunerea la soare.

Poți vedea aici toată gama de uleiuri de duș NALA.

Care sunt pașii unui ritual complet de îngrijire pentru o piele sănătoasă? 

  1. Curățare – fie că alegi un gel sau un ulei de duș, bucură-te de senzația de piele curată, catifelată și frumos mirositoare.
  2. Exfoliere – îndepărtează celulele moarte de minim 2 ori pe săptămână ca să îi dai timp pielii să se regenereze și să redevină catifelată și strălucitoare. Este suficient să folosești o cantitate mică de exfoliant, pe care să îl masezi cu mișcări circulare pe tot corpul și apoi să clătești totul. La NALA găsești exfoliante pe bază de sare ce pot fi folosite zilnic, exfoliante pe bază de cafea care sunt abrazive și sunt recomandate pentru ameliorarea celulitei sau vergeturilor sau exfoliante hidratante ce exfoliază în profunzime și în același timp hidratează. Poți vedea aici toată gama de exfoliante de corp NALA.
  3. Hidratare – la maximum 2-3 minute după ce ai ieșit din duș, este rândul hidratării. Poți alege o hidratare lejeră aplicând șerbetul de corp ce are textură de gel lejer și se absoarbe imediat. Dacă ai pielea uscată poți încerca untul de corp ce are o textură bogată și este un mix de unt de shea, unt de cacao și ulei de avocado. De asemenea poți opta pentru o loțiune clasică de hidratare sub formă de cremă de corp sau loțiunea hidratantă cu ulei de cânepă. Dacă dorești ca pielea ta să aibă sclipiri fine, poți încerca uleiul strălucitor de corp NALA. Dacă dorești o absorbție imediată și o hidratare intensă poți încerca uleiul uscat de corp ce este un mix de uleiuri hidratante ce se absorb imediat și oferă o strălucire deosebită.

O piele sănătoasă începe cu un ritual de îngrijire simplu și eficient din care cel mai important pas este curățarea zilnică.